На українських водіїв чекає нововведення

На українських водіїв чекає нововведення
Найближчим часом українських водіїв чекає нововведення. Після підписання угоди про Асоціацію з Євросоюзом Україна, серед іншого, зобов’язалася проводити техогляди для всіх транспортних засобів (зараз – тільки тих, які використовуються в комерційних цілях).

Відповідно, незабаром навіть власники приватних легковиків будуть проходити обов’язковий техогляд, пише Еxpres.ua.

Допоки тривають дискусії про періодичність техогляду для приватних автомобілів, журналісти дізналися його вартість в окремих країнах Європи

Цікаво, що найдорожче пройти технічний іспит у Великобританії – 252 євро за легковика. А ось для бюджету німців техогляд не дуже помітний – всього 50 євро. Цікаво, що в біднішій Туреччині, яка не є членом ЄС, техогляд коштує 74 євро. А ось у Сербії ціна більш ніж демократична – 10 євро.

Так що припустити, скільки буде техогляд для автомобілів в Україні, поки що складно. До речі, асоціація автоімпортерів ВААІД виступає за те, щоб для нових автомобілів віком до 5 років техогляд був не потрібен – такі автомобілі, які обслуговують дилери, більш безпечні, ніж старі, і без фірмового сервісу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для українців треба вартість техогляду встановити 5грн. терміном на 2 роки. Тоді і хабарів не будуть брати.
Відповісти
мдяяяя...куди котимось....за що ще здерти в хохла?....шановні чиновники, зніміть розтаможку, щоб авто коштувало 5-7000 USD, а тоді говоріть про техогляд...а то дивно якось - по одному рівняємось на европу а по іншому на ж..пу...З законами зараз - куда хочу, туда верчу...лиш би можновладцям щось подали....коли вже сором з"явиться, самим слабо країною керувати, то чого лізли до влади? (то на ес рівняються , то на грузію...а де наші новаторства?)
Відповісти
А в Україні как всегда 500 еврикив буде !!!
Відповісти
Останні новини
На українських водіїв чекає нововведення
11 червень, 2015, 13:28