Літу в Хорватії - так!* ФОТО

Літу в Хорватії - так!* ФОТО
Хочемо познайомити Вас ще з однією мальовничою туристичною країною, що пропонує досить своєрідний відпочинок. В цьому Вам з радістю допоможуть в туристичному агентстві «МОРЕ ТУРІВ».

Неймовірна природа, морське повітря в перемішку із сосновими пахощами, прозора вода Адріатичного моря, щорічне отримання відзнаки "Блакитного прапору" за чисті узбережжя. Ви ще вагаєтесь чи провести відпочинок цього літа у Хорватії?

То додамо, що завдяки високому вмісту йоду та інших хімічних елементів, морська вода тут ще володіє лікувальними властивостями. І хай Вас не відлякують кам'яні та галькові пляжі, які в країні переважають, бо в турфірмі «МОРЕ ТУРІВ» знають, де тут відпочити на найкращих піщаних пляжах в сезон 2015.

Пляжі Хорватії є громадськими і безкоштовними, тому в літній час тут дуже багато людей, що бажають відпочити.

Ще одна ізюминка Хорватії - ізольовані острови для комфортного відпочинку нудистів.

Готелі в країні не втомлять Вас відпочинком «Все включено» та запальним нічним життям. Та комфорт тут знайдете однозначно.

Для бажаючих відпочити з дітьми, Хорватія - це просто дитячий рай. Цьому сприяє унікальний клімат - м'який та теплий. У той період, коли на всьому Середземномор'ї панує спека, в Хорватії досить комфортно навіть самим найменшим діткам. Тут є все для відпочинку малечі: водні гірки, дитячі майданчики, різні атракціони. В готелях також знаходяться дитячі міні-клуби, міні-футбол, міні-кіно та ще безліч розваг. Не перебільшуючи - тут відпочинок заради здоров'я дитини, чого тільки варте корисне соснове повітря.

Хорватія - ще одна країна, яка пропонує на вибір відпочинок як на материковому узбережжі, так і на одному з численних мальовничих островів. Територія країни ділиться на три регіони: півострів Істрія, Середня Далмація та Південна Далмація. Важко вибрати один із них для відпочинку, адже кожен унікальний по-своєму. В прибережних селищах та містечках Вам буде досить комфортно знаходитись, так як англійську мову тут знають майже всі, навіть літні хорвати. А ще, хорватська мова чимось близька до української.

Багато мальовничих островів, розкиданих в акваторії країни просто необхідно відвідати та дослідити. Вирушаючи на прогулянку морем, очікуйте приємних емоцій від зустрічі із веселими та дружніми дельфінами, що полюбляють супроводжувати човни.

Млєт - є однозначно найгарнішим островом поблизу Дубровника. Це – перлина Середземномор’я, природні красоти якої краще за все досліджувати на велосипеді. Тут Ви вдосталь погуляєте у густих лісах, поплаваєте у солоних озерах і побавитесь у пісочних дюнах, та за бажанням відвідаєте печеру Одіссея.

Відомий «відпочинком без правил» острів Раб, пропонує до огляду, ще й одне з міст, де знаходяться найкращі місця культурної та історичної спадщини Хорватії, серед яких середньовічні.

Якщо ж ви мрієте про ідеальне місце для занять водними видами спорту, такими як серфінг, парапланеризм, пірнання з аквалангом, катання на водних скутерах та катамаранах – все це на Вас чекає на пляжі Золотий ріг, що на острові Брач. Це дивовижна смужка суші завдовжки у кілька кілометрів, що розташована на самому краї острова і обдувається всіма вітрами, що створюють високі хвилі. Це справжнє диво природи. Та втомившись від сонця та водних розваг Ви знайдете відпочинок у розкішних субтропічних садах, що розкинулися вздовж узбережжя.

Острів Паг відомий, як місце, де виготовляють традиційний Пажський сир та тим, що саме на цей острів збирається молодь з усієї Європи, щоб «відірватися» на чотирьох цілодобових дискотеках, розташованих на самому березі моря.

В Хорватії дуже легко наситити пляжний відпочинок екскурсійною програмою. В кожну із екскурсій Ви можете відправитись на прогулянкових кораблях. Дивовижні природні парки та заповідники подарують незабутні враження. Зачарують Плітвіцькі озера, що являють собою шістнадцять водойм, які каскадами водоспадів перетікають з одної в іншу. І вся ця краса оточена могутніми густими лісами.

Древні міста Спліт і Дубровник неодмінно заманять поблукати своїми вуличками. Дубровник – місто, яке буквально створене із каміння. Кам'яні будиночки із палаюче-червоними дахами, кам'яні вулички з безліччю бутиків, затишних ресторанів та кафе на свіжому повітрі та велетенські кам'яні оборонні стіни, піднявшись на які можна оглянути місто з усіх боків.

В столиці Хорватії, місті Загреб, теж знайдеться вдосталь парків, галерей, монастирів та соборів, щоб здійснити цікаву прогулянку.

Щодо шопінгу в Хорватії, то тут представлені в значній кількості італійські бренди. Самі ж хорвати з великою повагою ставляться до виробів ручної роботи. Тут займаються виготовленням капелюхів, мережива, виробів із шерсті та трикотажу. Тож без сувеніру Ви не повернетесь.

З великою любов'ю хорвати ставляться до приготування страв. Ця країна просто створена для гастрономічного туризму. Тут присутні як м'ясні, так і страви із дарів моря, місцеві оригінальні сири в оливковому маслі, вміле поєднання різних ароматних трав, що зібрані на хорватських островах, солодощі та десерти, в основі яких переважають свіжі фрукти, грецькі горіхи, мигдаль.

Відкривайте для себе нові країни, бувайте в місцях про які мало хто знає, поєднуйте відпочинок із заняттями різними видами спорту, збагачуйте свої пізнання про цей багатогранний світ, а дівчата з тур агентства «МОРЕ ТУРІВ» як завжди спрямують та підтримають Ваш вибір.

Вам завжди підкажуть і допоможуть в туристичній фірмі «Море турів» за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка 14а, офіс 22 (над кафе Шафран).

Ви можете надсилати ваші запити на електронну пошту [email protected], або телефонуйте за номерами: 72 50 22, 099 76 437 76. Дівчатка завжди вас вислухають, порадять, підберуть відпочинок вашої мрії.

МРІЙ! ДІЙ! ВІДПОЧИВАЙ РАЗОМ З «МОРЕ ТУРІВ»!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.