Яценюк наказав покарати директора нафтобази під Васильковим

Яценюк наказав покарати директора нафтобази під Васильковим
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк наголосив, що директора нафтобази під Васильковим потрібно притягнути до відповідальності.

Про це пише Еспресо.TV із посиланням на повідомлення ДСНС у Facebook.

"Я доручаю МВС України притягти до кримінальної відповідальності людей, які винні у тому, що ця надзвичайна ситуація виникла. І в першу чергу це директор нафтобази та інженер, а також ті, хто давав дозвіл на будівництво цієї нафтобази", - зазначив прем’єр-міністр України.

Він також запевнив, що Уряд України гарантовано надасть грошову допомогу родинам загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, секретар РНБО Олександр Турчинов наголосив, що слідство не виключає варіант, що власники "БРСМ-Нафти" могли самі влаштувати підпал нафтобази під Києвом, аби приховати порушення компанії.

Вчора, 11 червня, о 10:15 на нафтобазі під Васильковим стався черговий вибух. Спалахнули три ємності об'ємом 800 куб. м.

Як повідомлялося, у пожежі під Васильковим загинули п'ять людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а те що ще жоден експерт не заходив на територию загорання и не було жодного висновку про причини загорання це кролика не хвилюеє Патріоти в свому стилі вже призначили винних Хоча винний в першу чергу кулявлоб подивиться видео в ютубі"Чому пожежу на брсм не вдалось загасити вчасно сповідь пожежника" Не кажучи вже про наїзди на дані заправки з боку людей пашинського замовни справи від авакяна і не розслідувані сім випадків закладки вибухових пристроїв і три вибухи на мережах заправок брсм
Відповісти
Ммм. цікаво! Продати якісне пальне або перевезти у "Надійне" місце, а підпалити якісь залишки переробри нафти - ЦЕ МИ МОЖЕМО! Вкраденого пального вистачить щосб відкупитись від "сурового " покарання! яЙценюк молодець - ти в долі!
Відповісти