Трасу Львів-Луцьк знову перекривали

Трасу Львів-Луцьк знову перекривали
У суботу, 23 червня, понад 150 мешканців сіл Кам’янко-Бузького району перекрили автотрасу Львів–Луцьк у с. Прибужани Львівської області.

Про це повідомили журналісти Гарячої лінії ZIK.

Євро-2012 для Львова вже минуло, а бум перекриття доріг на Львівщині триває. Мешканці сіл Добротвір, Прибужани та Гайок Кам’янко-Бузького району уже вдруге перекрили трасу Львів–Луцьк, цього разу аж на п’ять годин. У такий спосіб люди хочуть привернути увагу чиновників до жахливих доріг, які вже 20 років ніхто не ремонтує.

П’ять годин блокування зібрало більш, як кілометрові ряди автомобілів із кожного боку. Спочатку пропускали тільки швидку, а згодом, ще ті автівки, в яких були діти.

Із посадовців страйк відвідало тільки керівництво Кам’янко-Бузької райдержадміністрації: голова – Петро Замула та заступник – Ігор Корбецький. За словами одного з організаторів акції Романа Олексевич, прислати своїх представників обіцяло й керівництво ДП «Львівський облавтодор», однак, обіцянки так і не дотримало.

Завершилась акція написанням звернення мешканців сіл Кам’янко-Бузького району до голів обласної та районної адміністрацій із проханням надати їм дефектні акти доріг. Люди мають намір самостійно зробити кошторис на ремонт цих шляхів. Якщо ж чиновники й далі мовчатимуть, селяни Кам’янко-Бузького району погрожують безстроковим перекриття дороги. Щоправда, вже не лише траси Львів–Луцьк, а ще й автобану Київ–Чоп, зазначають у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Трасу Львів-Луцьк знову перекривали
25 червень, 2012, 14:35