У Луцьку - знову нічний рейд магазинами

У Луцьку - знову нічний рейд магазинами
У ніч з 11 на 12 червня 2015 року працівники відділу муніципальної дружини провели рейд на території міста стосовно дотримання чинного законодавства у сфері реалізації алкоголю після 22:00. Про це повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Перевірено 15 об’єктів торгівлі та сфери послуг, зафіксовано один факт порушення ч.2 ст. 156 КУпАП інспектором відділу муніципальної дружини.

За фактом порушення норм вищезазначеного законодавства було складено адміністративний протокол на продавця в торговому павільйоні на зупинці громадського транспорту, що на проспекті Волі.

Протоколи буде передано на розгляд адміністративної комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пусть проверят "десятку" по ул.Гулака-Артемовского 15!! Целыми ночами шум,крики и песни!!!Торгуют алкоголем в открытую!!!
Відповісти
Одна точка була і то здали
Відповісти
А район Володимирської (МКБ). Так там цілодобово два магазини на зупинці бухо продають. І гопота п"яна ходить всю ніч. Чи комісіям стрьомно туда їхати?
Відповісти
Биля маг.Соломон е зупинка Розмарин яка продан навить працивникам ГАИ - тож сусиди!
Відповісти
А мені всеодно якщо захотіти то можна де хоч купити а тих правосекторців тра відправити на війну а не тут людей за рукі ловити
Відповісти
гарне фото яке демонструє всю гнилу сутність сучасного патріота - державний прапор на всю вітрину а за гроші готове не тільки закон порушити ай вдавитись
Відповісти