В Україні рівень корупції знизився лише у Волинській області, - прокурор

В Україні рівень корупції знизився лише у Волинській області, - прокурор
За даними громадських організацій і світової аудиторської компанії, Волинська область - єдина в Україні, де знизилась корупція після революції Гідності.

12 червня на прес-конференції прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак повідомив про те, що громадськими організаціями Transparency International та GFK-Україна спільно із однією із найвпливовіших світових аудиторських компаній Прайсвотерхаус-Куперс проведено опитування щодо комплексної картини стану справ із корупцією в Україні після подій Революції Гідності.

За їх даними, Волинська область – єдина в Україні, де рівень корупції знизився.

"У свою чергу і ми не сиділи осторонь, а в силу наданих повноважень, координували дії правоохоронців та щоденно працювали.
Цього року кількість виявлених та розслідуваних корупційних злочинів зросла більш як втричі, а саме з 29 до 91. Зокрема, у галузі освіти виявлено та розслідувано 32 злочини. У сфері земельних правовідносин 7 злочинів , у сфері транспорту – 7 .
Виявлено злочини у бюджетній сфері (26), паливно-енергетичному комплексі (2) та у сфері охорони довкілля (2)", - мовив Дмитро Чепіжак.

За його словами більш як у півтора рази скеровано до суду кримінальних проваджень в порівнянні з іншими роками (33 проти 19 у 2014 році), кожне третє з них – про отримання неправомірної вигоди (11 проти 7 минулого року).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
але в нас найбільше злочинів, скоєних в стані алкогольного сп'яніння
Відповісти
Звичайно знизився рівень корупції і в цьому є й Ваша заслуга пане Дмитро бо після Ваших з Корецьким апетитів в людей немає що іншим давати, от і вирішують за щире ДЯКУЮ
Відповісти
язиком молоти ми всі вміємо, а слабо конкретно вказати на факти корупції будучи попередньо попередженим про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомленння про злочин, а то триндять і триндять ... вже остогидло ... всі погані .. і президент і уряд і суд, а ти козел почни з себе ... живи по Закону не давай хабарі, не коментуй речі в яких не компетентний, а займайся своєю справою, компетентно, з самовіддачею ... коли кожен буде на своєму місці і гідно виконувати свою роботу, а не молоти язиком - у країні все буде гаразд..
Відповісти
И для чого так брихати! Беруть брали и будудь дали брали!!!
Відповісти
Ратнівському роддомі сказали не випишуть покі не заплатиш !!!
Відповісти
В лікарні лікар другий раз не хотіла приймати. Бо перший раз грошей не дали.
Відповісти
Знайшов чим хвалитись, про реальний стан речей розкажи а не вішаєш лапшу на вуха
Відповісти
Останні новини
В Україні рівень корупції знизився лише у Волинській області, - прокурор
12 червень, 2015, 14:21