В Україні створили унікальний он-лайн путівник Карпатами

В Україні створили унікальний он-лайн путівник Карпатами
Унікальний інтернет-сервіс ознайомить українців із Карпатами. Команда Webmil з Івано-Франківська створила першу платформу Karpaty.ua, яка поєднує путівник, календар подій та базу готелів.

Про це інформує ТСН.

Завдяки унікальному сервісу туристи можуть спланувати універсальний маршрут та продумати, де можна зупинитися та на що подивитися в Українських Карпатах.

Онлайн-путівник надає інформацію про найбільш популярні та цікаві райони Карпат. Ресурс дозволяє дізнатися про екстремальний відпочинок, маршрути для пішохідного та велотуризму. Крім того, у путівнику туристичні об'єкти поділені залежно від пори року.

Платформа зручна у користуванні. За допомогою онлайн-сервісу мандрівники можуть дізнатися дати цікавих подій, фестивалів та побачити місце їхнього проведення.

Крім того, Karpaty.ua дозволяють забронювати готель чи приватну садибу поруч із обраними для відвідання цікавими місцями.

"Ми поставили себе на місце користувача, який знає про Карпати тільки те, що це гори десь в Західній Україні. Спробували реалізувати максимально зручний сервіс для тих, хто ніколи не був в Карпатах", - пояснив засновник платформи Микола Семеген, пише Inspired.

У подальших планах франківської команди – випуск мобільного додатку та створення англійської та польської версій сайту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.