Волинський лісгосп відповідає світовим стандартам

Волинський лісгосп відповідає світовим стандартам
Польські лісівники відзначили високий рівень волинського лісового господарства.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

На Волині у рамках міждержавної угоди про співробітництво побувала делегація лісівників Регіональної дирекції державних лісів в Лодзі. Основним пунктом їх програми було відвідання Центру діалогу у с. Костюхнівка та військового кладовища часів Першої світової війни. Делегацію очолював директор Регіональної дирекції державних лісів в Лодзі Едвард Януш.

Разом з тим польські лісівники ознайомилися із станом ведення лісового господарства на прикладі ДП “Маневицьке ЛГ”. Польські лісівники відмітили високий рівень ведення лісового господарства, який відповідає світовим стандартам Лісової Наглядової Ради. Також відзначили високий рекреаційний потенціал, раціональне використання лісових ресурсів, ознайомилися з переробкою деревини на лісокомплексі ДП “Маневицьке ЛГ”.

Під час зустрічі було укладено угоду між ВОУЛМГ та РДДЛЛ про співпрацю у сфері лісоведення та культурного обміну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДП "Маневицьке лісове господарство" - найкраще в Україні за усіма показниками. Вивів його в люди нинішній директор Володимир Радіон. Небагатослівний, без хвальби, з високим потенціалом знань в лісовій галузі, з любовю до людей, він показав на ділі, як треба працювати. А Колісники гадали, що без них навіть трава в лісі рости не буде. І ще лізуть, хоч люди ненавидять цих галицьких пявок. Будуть лізти, доки їх на стовпах не підвісять за яйця.
Відповісти
Володимира Радіона привів у систему лісу пан Колісник.
Відповісти
це означає що він такий як Колісник? думай перед тим як таке писати
Відповісти
А чому ж так званий журнал "Лісовий вісник" нічого не пише про проблеми лісу? Що, немає на чому вкрасти, немає передплати? По 5о примірників в один лісгосп пхали, щоб дупу ним підтирати. Пише тільки про те, як горобці і сороки трахаються. Лісовий журнал без лісу. Парадокс.
Відповісти
Просто смішно і разом з тим сумно за цю брехню.
Відповісти
тішить вислів: "ознайомилися з переробкою деревини..." Невже подяки-гайові вперше бачать лісопильні рами?
Відповісти
Паршивенький піар.злякали поляків ніщетою.а. ті із ввічливості і щоб на халяву побухати підхвалювали цих злиднів.одні мудили
Відповісти
Очевидно, це не "боровик", а "боровичка", якій немає що сказати, тому й просто робиться пук в воду.
Відповісти
Колісник - не власник лісів, щоб приводити когось "в систему", хоч таким намагався бути, за що й жорстоко поплатився і здався без найменшого опору. Радіон - лісівник з нащадків. Закінчив технікум, сільськогосподарську академію, виконав обов’язок перед Конституцією - відслужив термін в ЗС держави, а згодом пройшов усі щаблі в галузі. Колісник його гнобив, вижив з галузі його синів, але прогнИла колісниківська система підбору кадрів примусила його дати Радіону цю посаду, тому що на лаві запасних підлизників і продажних шкур не залишилось. "Система" роботи Колісника вичерпала себе, як і він сам себе вичерпав. Ось проста відповідь, чому сьогодні Радіон очолює передове в області і Україні ДП "Маневицьке лісове господарство". А для 123-го скажу, що немає тут ні піару, ні "ніщети" (по-українськи - злиднів, убогості). Є зарплата, яка сягає 5-ти тисяч гривень, є прогрес, є перспектива подальшого розвитку. А Колісник навіть в кращих господарствах платив зарплату пнями, дровами і прищіпками для білизни. Володимир Радіон платить же живими грошима. Радіон, як управлінець, не керується політичними поглядами, не підстрахований клімчуками, прокурорами і київськими чиновниками-паркетчиками сівецями. Його світогляд - лісова галузь. А інвестиції і розвиток галузі не мають ні політичного, ні партійного квитка.І нехай його заздрісники лопнуть від заздрощів.
Відповісти
Останні новини
Волинський лісгосп відповідає світовим стандартам
13 червень, 2015, 14:30