Ольга Сумська вийшла заміж у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО.

Ольга Сумська вийшла заміж у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО.
У Луцьку Ольга Сумська вдруге одружилася із Віталієм Борисюком.

Символічна церемонія одруження зіркової сім'ї відбулася на фестивалі добра та радості "Happy Fest PICNIC". А розписав пару сам Елвіс Преслі, роль якого зіграв волинський театрал.


"Сьогодні ми дійсно як у казці. Сам Елвіс Преслі нас благословляє. Спасибі за цей день. Так якось серце тріпочеться, так якось хороше на душі, як 24 роки тому, коли я вперше зустріла свого Віталіка", - ділиться своїми емоціями Сумська.



Зіркова пара зізналася, що за два десятки років шлюбу їх почуття ані на мить не згасали. А Ольга Сумська поділилася секретом кохання до свого чоловіка:

"Головний секрет мого кохання в самому моєму чоловікові, в його карих очах, в його несамовитому погляді, в його поставі. Ми ж всі жінки - з ребра Адамового. Я щаслива жінка і цьому завдячую своєму чоловікові", - зізнається Ольга Сумська.



У арку для одруження ведучий свята запросив також молоді пари та подружжя, що живуть разом у шлюбі вже більше 15 років, аби ті згадали свої перші почуття та освіжили стосунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого у неї чоловік замордований?
Відповісти
...гарний чоловік, гарна пара.
Відповісти
Яка визначна подія... Коли прості волинські хлопці гинуть на сході, ця смоктуха, про яку вже стали забувати, вирішила піаритись. Якби свого"коханого" провела б у військо, аплодував би. А так - більшу повагу викликають вдови тих хлопців, що загинули за незалежність України.
Відповісти
За що загинули хлопці - стане відомо згодом. А от матерів, які народили своїх дітей та втратили їх - шкода. За логікою деяких людей, життя має зупинитись. Ви ж не знаєте куда йдуть зароблені гроші Сумської - як же ви можете так просто виливати лайно на людей. Тоді і Вакарчуку не потрібно співати та піаритись на провідних каналах України?!
Відповісти
Заголовок: одружитися може чоловік, а жінка - вийти заміж.
Відповісти
А хто зна хто в них чоловiк, а хто жiнка...
Зара таке робиться...
Відповісти
Позавчера прошёл по Крещатику, прогулялся подолом. Кафе, рестораны, бары замурованы. Не одного свободного места. Музыка, танцы. "Войны нет. Её придумали". Все веселятся.
Відповісти
Молодці організатори, от тільки прикро, що не вистачає "свого розуму" і використовують прямі цитати з чужих сценаріїв виїзної церемонії ... Так тримати
Відповісти
Цікаво, який відсоток людей, які пишуть негативні коментарі, були на святі? Люди, радійте, що в Луцьку хтось щось робить. Зробили фестиваль вуличної їжі - "загадили замок", Арт територія - "відмили гроші", пікнік фест - "Сумська гроші заробила" і т.д. І ще, стосовно вхідного квитка за 80 грн. Так, можливо і звучить дорого, але мені з дружиною та двома дітьми за 160 грн на чотирьох за цілий день розваг - це супер. Сьогодні в Фіглі-Міглі лише за рибалочку для 1 дитини 25 грн заплатили. Дякую за фестиваль! Робіть ще!
Відповісти
Буржуi веселяться...
Відповісти