У Замку Любарта оберуть «Волинську княжну»

У Замку Любарта оберуть «Волинську княжну»
Фестиваль історії, краси і жіночності «Волинська княжна» 12 липня 2015 року вдруге відбудеться на теренах історичної пам’ятки Луцька – Замку Любарта.

Фестиваль задумано як втілення духу нашого міста. Його метою є підкреслити цінність нашої історії, сімейного очагу, самобутності нашої творчості та зрілої краси. Учасники мають висвітлити, а гості – побачити безліч здобутків, що пронесло наше місто від стародавніх часів і до сьогодні,- пише «Таблоїд Волині».

Події розгортатимуться навколо конкурсу середньовічної краси, участь у якому прийматимуть усі бажаючи жінки – не залежно від віку, статури, чи статусу – бо основним критерієм цього конкурсу стане їхня власна фантазія і бачення свого образу у контексті стародавньої краси. В результаті цього конкурсу буде обрано і короновано переможицю – волинську княжну.

Дійство буде супроводжуватись концертом, участь у якому будуть приймати місцеві і запрошені танцювальні, музичні та вокальні колективи стародавньої, народної та сучасної творчості. До показу власних колекцій буде запрошено ряд відомих у нас дизайнерів. Не обійдеться без театралізованих вистав і лицарських боїв.

Важливою частиною фестивалю стануть традиційний ремісницький ярмарок-виставка, майстер-класи від народних майстрів, та широке часткове частування. На завершення події буде урочисто відзначено красиве народне свято – Івана Купала – усі бажаючи, на чолі з учасницями конкурсу пройдуть урочистою процесією від замку до річки Стир, щоб спустити на воду святкові вінки.

До участі у фестивалі організаторами запрошуються:

- дівчата і жінки, що бажають стати головними героїнями проекту;
- дизайнери та магазини ексклюзивного вбрання (умови участі обговорюються);
- салони краси та перукарні;
- творчі колективи та митці( умови участі обговорюються);
- реконструктори;
- фотографи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: замок, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто організатори? Ні слова...за те запрошують взяти участь, то куди дзвонити, в батарею?
Відповісти