Розповіли, де в Луцьку найбільше борщівника

Розповіли, де в Луцьку найбільше борщівника
Директорів жеків та власників зелених ділянок в місті закликали активно боротися із осередками борщівника Сосновського, засіви якого все більше заполонюють місто.

Про це йшлося 25 червня під час наради із боротьби з борщівником.

За словами начальника відділу екології Луцької міської ради Бориса Сороки, в місті виявлено багато осередків борщівника. Перш за все на вулицях Мамсурова, Боженка, Львівській, Карпенка-Карого, Замковій.

Сорока зазначив, що виявили численну кількість борщівника біля гаражних кооперативів, поблизу парків, вздовж річок Жидувка, Стир та в інших місцях. Борщівник виростає швидко і будь-де.

Сорока нагадав, що за недогляд та запущеність території, що фактично сприяє розмноженню борщівника, власники ділянок будуть зобов’язані сплатити штраф від 340 до 1700 гривень.

Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук закликав директорів жеків та власників комунальних і приватних підприємств найближчим часом знищити борщівник на їхніх територіях.

Кравчук наголосив, що його треба скосити, а потім періодично патрулювати вулиці та ділянки на предмет появи нових кущів.

Нагадаємо, лікарі застерігають лучан бути обережними з небезпечним борщівником та остерігатися контактів шкіри із цією рослиною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, де в Луцьку найбільше борщівника
25 червень, 2012, 18:09