Велодоріжки у Луцьку: думка лучан. ВІДЕО

Велодоріжки у Луцьку: думка лучан. ВІДЕО
Нарешті у Луцьку почали з'являтися перші велодоріжки.

Журналісти ВолиньPost вирішили поцікавитись, чи користуються лучани таким видом транспорту як велосипеди та що думають про створення у місті велодоріжок.

Нагадаємо, у Луцьку на проспекті Соборності з’явилася перша велосипедна доріжка. Її облаштували від Північного ринку до Палацу урочистих подій.

Лучанин Степан Старофф вирішив протестувати нову доріжку, але зіткнувся із тим, що жителі Луцька продовжують ходити на доріжці для велосипедистів, незважаючи на встановлені попереджаючі знаки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"З’ЯВЛЯТИСЬ" це як? Так ви зробіть хоча б одну велодоріжку, а не пробуєте відрізати кусок від вже готового тротуара.
З’явилась, це коли ви її збудуєте, і не будуть "бугаї на веліках" гасати по пішохідних тротуарах збиваючи дітей і пенсіонерів.
Відповісти
взяла собі і З’ЯВилась, після дощику. Якщо серйозно - то погоджуюсь, в місті купа тротуарів без асфальту, а вони велодоріжки надумали, ще й не ходити по ним... Хай відновлять власним коштом тротуар, і тоді роблять велорозмітку, чому місто має витрачати гроші на велодоріжки?
Скільки лучан буде ними користуватись? менше 1-2%, а скільки грошей треба з міського бюджету?
Відповісти
Ахах, суцільна зрада.


Треба обнести колючим дротом і поставити вишки з охороною тоді буде норм.
Відповісти
Велодорожіка повинна в нас бути ФІЗИЧНО віддділено як від проїзджої частини, так і від тротуару !!!!!!!!!
Відповісти
КРОТ це та Лучанин , це вас треба відділити від суспільства можливо тоді зрозумієте ,де кому йти, кому де їхати. По ВАШОМУ можна йти по проїзджій частині дітям і пенсіонерам ? Але там гасають "бугаї на машинах" і будуть збивати, ЗАБОРОНИТИ! Шановні кесарю кесарево, а Богу Боже. Попустіться і буде вам щастя!
Відповісти
велосипедистів - дуже мало, в місті є куди гроші потратити, замість велодоріжок - хай краже дороги відремонтують, чи дитячий майданчик "лишній" зроблять... Хочете кататись - катайтесь, хто проти? Але чому за кошти платників податків - мають бути велодоріжки?
Чимось нагадало ситуацію з гей-парадом... ніхто не забороняє, а вони все-одно не задоволені, от і тут так, ніхто не забороняє кататись, а хочеться більшого.
Відповісти
дурко, веліків за цей рік стільки добавилось, що доріжки треба як повітря, а те що ти втираєш - не більше як твої юнацькі еротичні фантазії.
Відповісти
треба - то самі шукайте кошти, на свої велодлоріжки
Відповісти
які к бісу кошту платників податків?!
усі "новостворені" велодоріжки це той же відремонтований тротуар - кошти пішли лише на знаки.
взагалі то сміх, а не доріжки...на відродження ,наприклад, "велодоріжка" переривається сходами.))
Відповісти
А велосипедисти теж платники податків і хочуть щоб на ці податки пішли на облаштування велодоріжок. Тим більше, що кількість велолюбителів росте в геометричній прогресії. Якщо зараз на велосипеді не їздите ви, то завтра будуть їздити ваші діти. Луцьк маленьке місто, і цей вид транспорту ідеалне вирішення багатьох проблем, в т.ч.і екологічних
Відповісти
В першу чергу -економічних.
Відповісти
Доріжки повинні бути. Велосепидистів кожного року стає більше!!! Але дійсно, бюджет треба спрямувати на глобальні питання
Відповісти
Шановні критикани, мені цікаво, наскільки більшими були затрати на облаштування звичайного тротуару в порівнянні з велодоріжкою? Додати знаки і нанести розмітку? А тепер порахуйте,якщо будувати нову... що стосується відділення ФІЗИЧНО велодоріжки від тротуару, то ви спочатку подивіться як це робиться в більшості міст Європи.наприклад,в Відні це частина тротуару,в Будапешті також...
Відповісти
просто у Відні та Будапешті, це само собою розуміється. Оце велодоріжка, по ній не ходити, бо можуть і на руля підняти. А у нас народ цього не розуміє, бо такого не було ніколи. Тому в нас може і треба якоюсь бардюрою відгороджувати по первах, там с часом може і звикнуть. ще було б добре відразу по всьому місто такі доріжки зробити, а не на 1й вулиці. але в цілому вони потрібні і дуже.
Відповісти
Велодоріжки це чудово, але буде добре якщо тротуари будуть нормальні та дороги, а то по них не тільки ходитимуть але і їздити будуть.
Відповісти
А дорiжки худобу ганяти?
Собаку водити?
На Волi кiз ганяють до лугу вниз пастися. Хоть би знаку яку поставили.
Відповісти