За численні крадіжки рецидивіст сяде на чотири роки

За численні крадіжки рецидивіст сяде на чотири роки
На Волині чоловік за декілька днів скоїв 6 крадіжок на більше, ніж 23 тисячі гривень.

Уродженець Казахстану, громадянин України близько півночі дев’ятого березня вийняв пластикові вікна та таємно проник до чужого будинку. Звідти чоловік викрав бензопилу, електричний шуруповерт, електродриль, перфоратор та декілька кабелів. Загальна сума краденого – майже вісім тисяч гривень.

12 березня крадій побував аж на двох «об'єктах» за годину. Близько 22:00 він таємно завітав на необгороджене подвір'я домогосподарства та витягнув із трактора «Білорусь» стартер та паливну систему, чим заподіяв потерпілому матеріальних збитків на загальну суму 9 350 гривень.

Цього ж дня, рецидивіст близько 23:00 зайшов вже на інше необгороджене подвір'я. На цей раз крадій привласнив генератор на 800 гривень.

Вночі 14 березня він проникнув на необгороджену земельну ділянку в дачному масиві Луцька. Цього разу чоловік вирішив взяти «на пам'ять» 10 саджанців яблуні, п’ять саджанців персиків, один вишні, один черешні, п’ять саджанців груш та сім саджанців слив, чим заподіяв потерпілій матеріальних збитків на загальну суму 2 900 гривень.

Зранку 19 березня зловмисник перебував на території загальноосвітньої школи в селищі Торчин. Там він викрав чорний велосипед, що вартував 800 гривень.

Також зранку 22 березня крадій напідпитку пошкодив дерев’яну раму житлового будинку, проник всередину та привласнив жіночий одяг, штори та тканини. Сума викраденого – 1 650 гривень.

Під час судового слухання обвинувачений у скоєних діях зізнався. Феміда також встановила, що злодія вже раніше судили за вчинення корисливих злочинів, окрім того у нього є непогашена судимість,а сам він не має постійного місця проживання.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у крадіжках та присудив йому чотири роки ув’язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За численні крадіжки рецидивіст сяде на чотири роки
15 червень, 2015, 18:05