Чому навчали американські військові українських нацгвардійців. ВІДЕО

Чому навчали американські військові українських нацгвардійців. ВІДЕО
Десантники сто сімдесят третьої повітряно-десантної дивізії армії США завершують першу тренувальну ротацію з українською Нацгвардією в рамках навчань «Безстрашний захисник» (Безстрашний Хранитель), які почалися на Яворівському полігоні у Львівській області у квітні місяці поточного року.

Про це йдеться в повідомленні на Facebook сторінці сто сімдесят третьої аеромобільної дивізії армії США, повідомляють Патріоти України.

Також повідомляється, що всього в рамках навчань «Безстрашний захисник» пройдуть підготовку три батальйони Нацгвардії.

«Навчання фокусуються на розвитку зв’язків на міжбатальйонному рівні і нижче, побудові професійної та боєздатної Нацгвардії України для захисту суверенітету і територіальної цілісності України», – йдеться на сайті, присвяченому навчанням «Безстрашний захисник».

«З того, що я бачив, кожного дня українці доводили, що хочуть вчитися. Вони стають все краще і краще», – зазначив американський військовий.

Підкреслюється, що в ході навчань українські військові відпрацьовували сценарій захоплення командного пункту умовного противника, який включав знищення броньованої техніки і живої сили противника.

«Цей сценарій вони можуть побачити в конфлікті на сході», – заявив журналістам лейтенант Бойл, який безпосередньо здійснює підготовку українських силовиків.

У ході першої ротації українські бійці Нацгвардії, зокрема, брали участь у стрільбах, які симулювали протидію танковій техніці противника, в подоланні смуги перешкод, артилерійських стрільбах, тренуваннях з протидії збройним антиурядовим силам і т.д.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай навчать їх там непити а воюватьи ...
Відповісти
а тебе грамотності)
Відповісти
Останні новини
Чому навчали американські військові українських нацгвардійців. ВІДЕО
15 червень, 2015, 17:29