У Луцьку знову зловили псевдоволонтера

У Луцьку знову зловили псевдоволонтера
Вчора, 15 червня, зловили псевдоволонтера з відомого фонду "Люди сильні духом".

Самооборонівець Дмитро Шума помітив його на зупинці біля ТЦ Там-Там та викликав міліцію, – про це інформує в мережі Фейсбук громадський активіст Сергій Абрам.

“Волонтер” помітно нервував, розповів, що він з Жовкви, що зараз живе у Ковелі, де й орендує квартиру за яку, з його слів, платить його мама.

На запитання: “Як інкасується зібрана сума зі скриньки?”, хлопець розповів, що передає скриньку старшому групи “волонтерів”, який відвозить скриньки у Львів.

До слова, старшим групи є уже відомий псевдоволонтер Іван Піко, якого неодноразово затримували наші небайдужі активісти. Куди кошти прямують після того, як він віддає скриньки старшому, хлопець - не знав. Запевняв, що дають на проїзд та харчування 50 гривень.

Хлопець поводився зухвало та часто говорив по телефону, очевидно з тим, хто працює у фонді. Людина, яка була по той бік слухавки, давала вказівки, як робити в тій чи іншій ситуації. Після перевірки документів “волонтера” відпустили”, - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ходять по маршрутках і розповідають "легенди" про хворих дітей, які "лікуються" в Китаї. Просять гроші. Пасажири уже не ведуться. А біля ЦУМУ люди кидають у скриньку гроші.Варто розвісити оголошення по місту, які б попереджали наївних громадян про шахрайство!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову зловили псевдоволонтера
16 червень, 2015, 09:03