Батька двох дітей посадять на сім років за грабунок квартир

Батька двох дітей посадять на сім років за грабунок квартир
Луцьким судом був винесений вирок квартирному злодію: на чоловіка чекають 7,5 років за ґратами.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Засуджений, попри те, що мав двійко дітей, встиг тричі побувати у місцях позбавлення волі. Утім кримінальне минуле дало про себе знати вчетверте. Таким чином чоловік знову опинився на лаві підсудних.

Чоловік ніде не працював. Щоби звести кінці з кінцями, обкрадав помешкання інших. За півтора року своєї «діяльності», підсудний скоїв 10 квартирних крадіжок, чим завдав потерпілим збитків на суму більше ста тисяч гривень. Слід відзначити, що «працював» він не сам, однак особу його спільника наразі не встановлено.

Хлопці вишукували квартири у місті, де відсутні власники. Пошкоджуючи серцевину замка, без проблем проникали у помешкання. У квартирі злодюги влаштовували справжній обшук, аби знайти гроші та цінні речі. Як правило, викрадали ювелірні вироби та готівку. «Зароблялося» щоразу по-різному. Для прикладу, з однієї квартири зловмисники викрали золотих виробів та готівки більше ніж на 40 тисяч гривень, а мінімальний ризикований «заробіток» хлопців склав 600 гривень.

Одного разу зловмисників у квартирі застали власники. Щоправда, хлопцям тоді вдалося втекти, утім на суді жінка таки впізнала особу злочинця.

За цими фактами правоохоронці порушили кримінальну справу.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи, Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка до 7,5 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Батька двох дітей посадять на сім років за грабунок квартир
26 червень, 2012, 09:47