У Луцьку провели «Свято олімпійського прапора» для юних спортсменів міста. ФОТО

У Луцьку провели «Свято олімпійського прапора» для юних спортсменів міста. ФОТО
Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” спільно з Луцьким навчально-виховним комплексом № 24 — технологічний ліцей долучились до церемонії “Свято олімпійського прапора” (підняття Державного прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України), яка проходила по всій країні з нагоди відкриття І-х Європейських ігор у місті Баку.

На урочисту подію перед центральним входом НВК № 24 вишикувались команди міських фінальних ігор з футболу “Шкіряний м'яч” серед клубів за місцем проживання МЦФЗН “Спорт для всіх” та діти пришкільного табору денного перебування “Сузір'я” НВК № 24, інформує міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Право підняти олімпійський прапор надали капітанам команд-призерів фінальних ігор з футболу “Шкіряний м'яч” молодшої вікової групи.

Заступник директора з виховної роботи НВК № 24 Любов Вегера розповіла дітям про Європейські ігри (Європіада), як багатовидові спортивні змагання, які започатковуються у 2015 році і які мають стати аналогом Паназіатських чи Панамериканських ігор.

Організатори урочистої церемонії ставили за мету не тільки розповісти про історичний аспект Європейських змагань, але і пропагувати розвиток олімпійського руху в Україні, виховувати почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів, свою націю, формувати позитивне відношення до олімпійського руху та здорового способу життя, пропагувати гуманістичні олімпійські ідеали.

По завершенню церемонії, всі учасники дружно побажали успіхів нашим олімпійцям на Європейських іграх і зробили символічне коло пошани по біговій доріжці стадіону.

Також понад 150 дітей взяли участь у легкоатлетичних забігах на 300 і 500 м, які провели організатори свята.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку провели «Свято олімпійського прапора» для юних спортсменів міста. ФОТО
16 червень, 2015, 17:49