Кварцяний відповів за свої слова перед ФФУ

Кварцяний відповів за свої слова перед ФФУ
У четвер, 22 грудня, головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний відвідав засідання КДК ФФУ, на якому розглядалось питання, цитую, щодо «інтерв'ю Кополовця М.Н., Слободяна О.В., Кварцяного В.В., Рабиновича В.З., які містять необґрунтовані звинувачення на адресу арбітрів та інших співробітників, а також членів комітету арбітрів ФФУ».

Як зазначили ТСН, серед вище перерахованих фігурантів справи на засідання з'явився лише Кварцяний. Він же і розповів, що відбувалося у Будинку футболу.

«Я нічого особливо не можу коментувати, - зізнався сходу Віталій Володимирович. - Мені зачитали рішення, я так все і не запам'ятав, тільки те, що перенесли розгляд питання на 21-е число наступного місяця. Члени КДК вивчатимуть матеріали та відеодокументи, надані нами.

Що відбувалося? Я відповідав на запитання членів дисциплінарного комітету. Мені задавали питання, пов'язані з «Волинню».

Розслідування ведеться. Треба всіх опитати, не тільки мене, для того, щоб розібратися з суддівством. Бачили, яке інтерв'ю Рамос дав? Так от, нехай усі замисляться, треба щось міняти, це зрозуміло.

Дисциплінарний комітет свою роботу робив і робить, а конкретне рішення поки не прийнято. Прийнято те, що матеріали, надані нами, будуть вивчатися і розслідуватися. Ну а суддівська колегія, в свою чергу, повинна надати свої аргументи і пояснити свої професійні дії. Я все своє надав: 55 жовтих карток, 8 вилучень: дав підтвердження, які були зафіксовані порушення. Ось, віддав, нехай вивчають. А насправді, ми ж не знаємо, як саме вони вивчають, і ви не знаєте - все закрито», - розповів Кварцяний.
Про це наставник «Волині» сказав на післяматчевій конференції

Нагадаємо, нібито образливі слова про корумпований футбол в Україні Віталій Кварцяний виголосив на післяматчевій прес-конференції 4 грудня після гри своєї команди з харківським «Металістом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кварцяний відповів за свої слова перед ФФУ
23 грудень, 2011, 09:27