Микола Романюк назвав недостовірною інформацію щодо банкрутства «Луцьктепло»

Микола Романюк назвав недостовірною інформацію щодо банкрутства «Луцьктепло»
На початку сьогоднішнього засідання виконавчого комітету міський голова Микола Романюк назвав неправдивою інформацію щодо перебування ДКП “Луцьктепло” на межі банкрутства.

Нагадаємо, ВолиньPost писав, що "Луцьктепло" можуть визнати банкрутом, про це зазначив перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев під час засідання Антикризового штабу.

Під час виконкому Луцької міської ради Микола Романюк заперечив таку інформацію. За його словами, на підприємстві є певні проблеми, адже припинена подача газу до котелень, повідомляє прес-служба міської ради.

Він зазначив, що нині мешканці міста винні підприємству за надані послуги (станом на 16 червня) 33 мільйони гривень. ДКП “Луцьктепло”, у свою чергу, боргує 23 мільйони гривень НАК “Нафтогаз України” за надані енергоносії.

Микола Романюк звернувся до представників ЗМІ подавати інформацію зважено. За його словами, заяви про можливе банкрутство створює негативний імідж ДКП “Луцьктепло” і викликає у людей різні думки.

Він наголосив, що міська влада та керівництво підприємства відкриті до діалогу і завжди готові надати усю інформацію щодо роботи чи фінансової ситуації. Міський голова зауважив, що такі гучні заяви можуть зірвати отримання кредиту ЄБРР на модернізацію систем централізованого теплопостачання Луцька, якою, зокрема, передбачається встановлення 200 ІТП у багатоквартирних житлових будинках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романюк просив ЗМІ подавати інформацію зважено... А про те що на Луцьктепло скорочення, профспілку всіма способами намагаються ліквідувати, людей перевили на триденний робочий день. Про це Романюк нічого не хоче сказати?
Відповісти
Не ображайте Романюка, він і так між молотом і наковальнею, жалкує що з банку пішов...
Відповісти
Останні новини
Микола Романюк назвав недостовірною інформацію щодо банкрутства «Луцьктепло»
17 червень, 2015, 12:47