Депутати Луцькради хочуть перейменувати вулицю

Депутати Луцькради хочуть перейменувати вулицю
Депутати Луцької міської ради хочуть перейменувати частину проспекту Перемоги.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою 17 червня.

Секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко у своїй доповіді зазначив, що для того, аби у майбутньому мешканці перейменованої вулиці не мали зайвих клопотів із зміною документів на квартири та прописки у паспортах, було запропоновано перейменувати лише частину проспекту Перемоги від історичного факультету СНУ імені Лесі Українки до кінотеатру «Промінь».

За словами Григоренка, на цій ділянці вулиці знаходяться лише адміністративні будівлі і Меморіал вічної слави, на якому похований волинян, Герой Небесної Сотні Василь Мойсей. Жодного житлового будинку перейменування вулиці не торкнеться.

Члени комісії підтримали пропозицію секретаря Луцької міськради і рекомендуватимуть сесії міської ради проект рішення про часткове перейменування проспекту Перемоги на честь Героя Небесної Сотні Василя Мойсея.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все, депутатам Луцькради вже немае чим зайнятись. Всi питання вже вирiшили, залишилось ще перейменувати вулицю? Це просто ............
Відповісти
Покидьки.
Відповісти
Покидьки ви! Бо це справа честі. І вам з того нічого не станеться. А коли мають перейменовувати? Через 10 років?! Чи взагали, нахер цим паритись?! Жерти, срати і бухати! Дайте грошей! Оце ваші цінності?! Оголошую набір ватників на туристичний маршрут по визначним місцям доунбасу. З ціллю профілактики, витрушування вати з голови і прививання патріотизму, а також прищіплювання справжніх цінностей, життєво необхідних для нашої неньки України.
Відповісти
СПРАВЖНІ ПАТРІОТИ НЕ ВЖИВАЮТЬ ЛАЙЛИВИХ СЛІВ. А ТИ-ЧМО 100-ПРОЦЕНТНЕ 1
Відповісти