В ОБСЄ заперечують, що сидять на Донбасі у ресторанах і лише п'ють

В ОБСЄ заперечують, що сидять на Донбасі у ресторанах і лише п'ють
В ОБСЄ прокоментували заяву голови Військово-цивільної адміністрації Луганщини Геннадія Москаля про те, що представники місії цієї організації в Україні «жиганять до ночі віскі та пиво в ресторанах».

Про це у ефірі Еспресо.TV розповів речник місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків.

«Це нечесна критика. Це дуже болісно. Більшість всіх представників місії в Україні приходять з різних країн світу. Багато з них залишили свої родини, домівки, приїхали сюди в дуже ризиковане середовище, багато з них працюють багато годин на добу, сім днів на тиждень без жодних перерв. Треба зауважити, що в окремих місцях спостерігачі живуть в готелях, тож в них немає кухні. Тож вони мають використовувати місцеві ресторани, зрозуміло, що їх часто бачать в ресторанах готелю.

Ми дійсно ображені тим, що дехто критикував членів місії, говорячи, що вони сидять у ресторанах і п'ють. Такого немає! Я вважаю, що ті люди, особливо, які працюють на державних посадах, мають думати перед тим, щоб щось казати і мають бути відповідальними за власні слова. Мої колеги витрачають своє життя для виконання своєї місії тут, в Україні», - сказав він.

Раніше голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль звинуватив спостерігачів ОБСЄ в тому, що вони від ранку до ночі «жиганять» пиво і віскі у ресторанах і «не хочуть» їхати на територію, яку контролюють проросійські бойовики.

«Шановне ОБСЄ мало б не сидіти постійно у ресторані в готелі «Мир», від ранку до ночі пиво і віскі «жиганить», а їхати на цю територію. Я їх постійно бачу в готелі, де вони живуть. Хтось до нас прийде в адміністрацію, повезеш на обід, і всі вони там сидять. Я вже кажу офіціантам: «Це англійський клуб, чи що?», - зауважив Москаль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОБСЄ, п'янка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.