НАТО не бажає починати нову гонку озброєнь з Росією

НАТО не бажає починати нову гонку озброєнь з Росією
Йенс Столтенберг заявив, що НАТО не бажає починати гонку озброєнь, але Альянс змушений реагувати на «ядерну риторику» Москви.

Про це повідомляє агенство ТАСС.

«Ми не хочемо гонки озброєнь, ми не хочемо конфронтації. У той час як ми підтримуємо Договір про звичайні озброєння в Європі (ДЗЗСЄ), Росія з нього виходить», - сказав Столтенберг.

На прохання прокоментувати слова замміністра оборони РФ Анатолія Антонова про те, що країни Альянсу «штовхають Росію до гонки озброєнь», Йенс Столтенберг відповів, що називати «НАТО ініціатором даного процесу в корені невірно».

За його словами, Альянс змушений реагувати на «ядерну риторику» Москви.

«Чисельність нових Сил швидкого реагування НАТО становить 5 тисяч осіб, Росія ж проводить раптові перевірки боєготовності, в яких беруть участь до 80 тисяч людей», - підкреслив генсек НАТО.

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін заявив, що модернізація ядерного потенціалу Росії ніяк не суперечить міжнародним зобов'язанням, які взяла на себе Москва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Модернізація і гонка озброєнь а результат один виходить - загрозлива для всього людства гоннка оззбоювання яка призведе до самознищення агресора і всього мирного людства на землі! Тільки повний Дурак може погрожувати ядерною війною, думаючи що сам в бункерах глибоко в могилі заживо похоронившись харчуючись запасами продуктів( в яких строк придатності скоро закінчиться) виживе без свіжовирощенних екологічно чистих фруктів і овочів на незараженній радіацією землі! Небуде розуму від Бога - небуде і життя!!!
Відповісти
Модернізація і гонка озброєнь а результат один виходить - загрозлива для всього людства гоннка озброювання яка призведе до самознищення агресора і всього мирного людства на землі! Тільки повний Дурак може погрожувати ядерною війною, думаючи що сам в бункерах глибоко в могилі заживо похоронившись харчуючись запасами продуктів( в яких строк придатності скоро закінчиться) виживе без свіжовирощенних екологічно чистих фруктів і овочів на незараженній радіацією землі! Небуде розуму від Бога - небуде і життя!!!
Відповісти