У Луцьку готуватимуть ІТ-спеціалістів за міжнародними стандартами*

У Луцьку готуватимуть ІТ-спеціалістів за міжнародними стандартами*
18 червня відкривається перший в Луцьку навчальний ІТ-центр “BRAIN ACADEMY”.

Він готуватиме сертифікованих ІТ-спеціалістів, які прагнуть перейти до ІТ-сфери, а також підвищуватиме кваліфікацію професійних програмістів і тестувальників.

“BRAIN ACADEMY”
— інноваційний навчальний центр, який дає можливість отримати престижну освіту у сфері інформаційних технологій, яка відповідає міжнародним стандартам якості. Завданням “BRAIN ACADEMY” є допомога кожному в найкоротші терміни досягнути освітніх і кар'єрних цілей в галузі інформаційних технологій.

Виконання своїх завдань навчальний центр прагне здійснити завдяки високому рівню кваліфікації своїх викладачів-практиків, програмі, яка розроблена у відповідності до міжнародних сертифікатів і вимог потужних українських та закордонних ІТ-компаній, а також співробітництву з провідними компаніями в галузі інформаційних технологій.

“Ми раді нашому співробітництву з “BRAIN ACADEMY”, оскільки це єдиний в Україні центр авторизованих курсів по тестуваннню і розробці програмного забезпечення, - коментує Михайло Олійник, координатор освітніх програм “BRAIN ACADEMY” у місті Луцьку. – Ми сертифікуємо наших тренерів і тепер будемо читати повну програму на ринку освіти. Це дозволить гарантувати нашим студентам якість навчання і подальше працевлаштування в кращих ІТ-компаніях”.

”Метою “BRAIN ACADEMY” є формування ринку авторизованого навчання за міжнародними стандартами в Україні. Поки що такої освіти, особливо в області щодо розробки програмного забезпечення, у нас не існує. Тому спеціалісти, яких готують в державних навчальних закладах і в приватних навчальних центрах не завжди відповідають вимогам ІТ-ринку. Ми впевнені, що збільшення кількості висококваліфікованих викладачів і наявність актуальних програм дозволить нам створити сучасний освітній центр в області ІТ, який буде готувати провідних спеціалістів міжнародного рівня. Підписуючи угоду про роботу з академіями та університетами по всій Україні, ми гарантуємо майбутнім студентам якість навчання.

Саме тому, ми сертифікуємо лише найкращі навчальні заклади. Кожний партнер, який починає з нами працювати, повинен обов'язково сертифікувати своїх найкращих тренерів і працювати лише за нашими навчальними програмами, розробленими на базі українських і міжнародних ІТ-компаній, а також європейської моделі е-CF. Ми впевнені, що завдяки “BRAIN ACADEMY” Україна зможе отримати велику кількість ІТ-зірок”, - каже Ігор Закалов, генеральний директор “BRAIN ACADEMY”.

“ІТ-індустрія сьогодні є провідною у світі, за нею майбутнє. Тому важко переоцінити важливість таких заходів, які проходять сьогодні, а саме започаткування системного підходу до розвитку ІТ-освіти, а в перспективі і ІТ-індустрії на теренах Волині”, - вважає радник Голови Волинської обласної державної адміністрації, Петро Гоцалюк.

Стати студентом “BRAIN ACADEMY” може кожний охочий – достатньо тільки залишити заявку на сайті http://brainacad.com або ж зателефонувати за телефоном 066 09 66 069.

Початок занять “BRAIN ACADEMY” заплановано на 1 вересня 2015 року.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама, IT
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку готуватимуть ІТ-спеціалістів за міжнародними стандартами*
18 червень, 2015, 11:52