Танцювальний Луцьк: Яна Жук

Танцювальний Луцьк: Яна Жук
Для Яни Жук танець - це сценарій життя.

У ранньому віці батьки помітили мої здібності до танцю і віддали у колектив спортивного бального танцю «Троянда», а пізніше у колектив «Юність».

Під керівництвом Олени Богданівни та Анатолія Ананійовича Янчуків, я здобула безліч перемог у турнірах зі спортивних танців та отримала Кубок Берегово 2006.

Через деякий час я почала експериментувати в танці, це привело мене до брейк-дансу в танцювальний колектив «Stylez».

Мені дуже сподобався цей стиль, але не обійшлося без труднощів. Виявилося, що це більш чоловічий стиль, і мені, як дівчині, було важко впоратися із болем у м'язах.

Я почала шукати жіночі стилі у танці і записалася до хореографа з сontemporary Тетяни Теслюк. Вона навчила мене азам цього прекрасного і ніжного танцю, надихнула пов'язати з цим життя.

Під її керівництвом був створений танцювальний колектив «FLY». Тут я провела незабутні роки свого життя. Ми приймали участь у багатьох конкурсах і стали чемпіонами на конкурсі в Харкові (П'ятий міжнародний фестиваль танцю «ART-BOMB»), в Луцьку (вокально-хореографічний конкурс «Шанс», відкритий чемпіонат Західної України із сучасної хореографії). Відвідали майстер-класи відомих танцівників: Тісато Ісікави, Петра Наку, Ольги Шаповалової, Катерини Бухтиярової, Владислава Ями, Валерія Михайловського.

Брала участь у шоу "Танцюють всі 6", побувала на кастингу у Києві, побачила та відчула яскраву танцювальну атмосферу. Це був безцінний досвід.

Щоб стати справжнім професіоналом у своїй справі, я вступила до інституту мистецтв СНУ імені Лесі Українки. Викладачі вузу навчали мене не тільки сучасного танцю, але й народного. А особлива подяка викладачу з народного танцю Ігорю Віталійовичу Степанюку. Таким чином, я змогла осягнути це мистецтво різносторонньо.

Моя життєва позиція проявилася і в громадській роботі зі студентами. Мене обрали головою Первинної профспілкової організації і моє життя стало ще насиченішим. Я змогла втілювати свої вміння та знання, допомагаючи студентам в організації танцювальних заходів.

Танець став змістом мого життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яночка,молодчинка. На даний момент найкраща танцівниця свого стилю у Луцьку! Бажаю надалі працювати над собою і вдосконалюватись!
Відповісти
Вау! А можна записатись на твої заняття? Як це зробити??
Відповісти
Ух, як народ збігся коментувати!!!!!!!! такий ажіотаж, шо ледь втиснешся!!!! напевно не дарма та дівка танцює.
Відповісти
Велика молодець!!! Так тримати!
Відповісти
нормальна , гарна дівчина, бажаю успіхів...
Відповісти
Хороша, здібна, старанна ,розумна, універсальна, талановита студентка,відповідальна староста,прекрасний друг і просто добра і порядна людина. Я Тобою горжусь,так тримати!!!!!!!!!!!! Бажаю успіху на творчій ниві та багато натхнення до танцювального мистецтва)))
Відповісти