Підприємство Волині перевіряє та чистить мережі зливової каналізації міста

Підприємство  Волині перевіряє та чистить мережі зливової каналізації міста
З березня місяця працівники Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства «Луцькспецкомунтранс» розпочали перевірку та очистку мережі зливової каналізації міста. 18 червня такі роботи здійснюють на проспекті Волі.

Про це повідомляє сайт Луцької міської ради.

За словами директора підприємства Валерія Кузьмича, щоденно бригада з п’яти чоловік забезпечує роботу машини з очистки колодязів МОК, каналопромивочного автомобіля КО-502б та самоскида, який забирає бруд.

Ще п’ять чоловік забезпечують чистку та ремонт решіток, у які під час дощу потрапляє листя, скошена трава, інше сміття. Цього року зима була не суворою, на дороги висипано незначну кількість соляно-щебеневої суміші, тож підприємство планує очистити не лише вулиці міста, а й прибудинкові території. Залежно від обставин, за день бригада іноді очищає кілометр мережі, а іноді всього 100 метрів.

Загалом мережа зливової каналізації міста прочищається належно, а підтоплення виникають через неспроможність труб пропустити велику кількість зливних вод. До прикладу, на проспекті Відродження виникали підтоплення тому, що там розміщено 68 колодязів, а раніше було значно менше будинків, відповідно й асфальтного покриття і колодязів.

Нагадаємо, що у Луцьку 15 червня пройшла гроза і затопило вулиці. Журналісти ВолиньPost вирішили поцікавитись, що з цього приводу думають лучани.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачив як сьогодні чистили мережу зливової каналізації міста. Після того, як журналісти відзняли матеріал, працівники «Луцькспецкомунтранс» припинили роботу і поїхали собі.
Відповісти
Останні новини
Підприємство Волині перевіряє та чистить мережі зливової каналізації міста
18 червень, 2015, 14:25