На Волині діють «податкові» шахраї

На Волині діють «податкові» шахраї
Останнім часом до регіональних підрозділів внутрішньої безпеки надходять заяви та повідомлення від посадових осіб Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб'єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій.

Виявлені  факти шахрайства мали місце  на території нашої області, повідомляє сектор комунікацій Луцької ОДПІ.

Більшість подій  розвивається за одним і тим самим сценарієм.

Як правило, до посадових осіб суб'єктів господарської діяльності телефонує громадянин, який звертається нібито від імені посадових осіб органу ДФС.

Зокрема, станом на 18 червня 2015 року телефонують від імені заступника начальника Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Ткачука Андрія Михайловича з проханням надати гроші за  непроведення перевірки фінансової діяльності суб’єктів господарювання, інших неправомірних вимог. Для вирішення питань просять звертатись за телефонам: 095-751-81-18.

Луцька ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області просить суб’єктів господарювання бути обережними та не піддаватись на провокації.

Вказані факти підривають авторитет Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та знижують рівень довіри до працівників органів фіскальної служби зі сторони суб’єктів господарювання.  

Тому,  у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників органів фіскальної служби або нібито від їх імені, просимо повідомляти про це Луцький МВ УМВС  за телефоном - 102, або телефонувати до  управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС  у Волинській області за номером: (0332) 777-171,а також особисто звертатись за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Вказані факти підривають авторитет Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області" - не переживай так нельзя подорвать то, чего нет в природе
Відповісти
0935343983 з цього номер теж телефонують
Відповісти