Екс-нардеп від Волині, якого розшукував Інтерпол, знайшовся у Великій Британії

Екс-нардеп від Волині, якого розшукував Інтерпол, знайшовся у Великій Британії
Екс-керівник держконцерну «Укрспецекспорт» Сергій Бондарчук (колишній депутат-нашоукраїнець від Волині), який перебуває у міжнародному розшуку, у Великобританії готує позовні заяви до судів щодо захисту своєї невинності і чесного імені.

Про це заявив екс-чиновник на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що перебуває у Британії протягом кількох місяців, повідомляє ТСН.

«Я залишився у Британії після того, як закінчилося моє службове відрядження як офіцера СБУ. Я змушений був зробити свій вибір між камерою радянського зразка ЧК-НКВД, яку для мене приготували, і свободою дій, я вибираю свободу, з якою мені буде легше довести свою правоту», – наголосив він.

Водночас, за словами Бондарчука, його адвокати протягом трьох місяців не могли отримати законний доступ до справи і лише після його звернення до суду формально були допущені до вивчення матеріалів. Проте і після цього, наголосив екс-чиновник, слідчі Генпрокуратури перешкоджали його законному праву на будівництво захисту.

«Прочитав новину про те, що мене оголосили в розшук по лінії Інтерполу. Я на це очікував, тому що це дозволяє зафіксувати черговий злочин з боку Генпрокуратури стосовно громадянина України шляхом сфабрикованості і фальсифікації справи. Ще раз хочу підкреслити, що не маю жодного стосунку до сфабрикованих і сфальсифікованих звинувачень з боку ГПУ щодо мене за змовою з Адміністрацією президента України», - додав він.

Окремо Бондарчук запевнив, що вже найближчим часом подасть зустрічні позови проти українських органів влади.

«Панове-прокурори часів Януковича-Порошенка, особисто пан Матіос, не витрачайте гроші українських платників податків на мої пошуки, відправляйте свої сфальсифіковані документи прямо в Великобританію, ми чекаємо на них. Найближчим часом почну подачу своїх позовних заяв до державних інституцій України, як на території України, так і в Європі», – зазначив Бондарчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Бондарчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
борзий чекіст
Відповісти
імені ющенка, як і інший цінний продукт, не тонуть
Відповісти
Останні новини
Екс-нардеп від Волині, якого розшукував Інтерпол, знайшовся у Великій Британії
18 червень, 2015, 17:26