На Волині організували незаконний 3D-кінотеатр. ФОТО

На Волині організували незаконний 3D-кінотеатр. ФОТО
Підпільний 3D-кінотеатр працював на території Волинської області. Показ відеофільмів здійснювався без дозволу правовласників. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

У ході проведення оперативно-розшукових дій працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю встановили: у місті Камінь-Каширський невстановлені особи здійснюють незаконну трансляцію аудіовізуальних творів.

"При перевірці інформація про діяльність підпільного кінотеатру підтвердилася, – розповів начальник сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України у Волинській області Дмитро Мірчук. – Тож на підставі ухвали слідчого судді Луцького міськрайонного суду у приміщенні 3D-кінотеатру провели обшук. У результаті правоохоронці вилучили аудіовізуальні твори, обладнання для їх трансляції, звукову систему, 3D-окуляри, ноутбук і виручені від незаконної діяльності кошти. Встановили, що облаштував кінотеатр 62-річний місцевий мешканець".

Відомості про вказаний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Горе-бізнесмену загрожує покарання від штрафу до шести років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
негайно зібрати сесію обласної ради, на якій прийняти звернення до Президента України з пропозицією присвоїти невтомним незламним борцям з кіберзлочинністю в Камінь-Каширському райні звання Героїв України. А з вилучених 417 гривень виплатити премії працівникам, причетним до розкриття цього зухвалого та цинічного злочину, в розмірі по 200000 грн. кожному. А, якщо серйозно, шановний ВП, невже ви не вловлюєте маразму у ваших повідомленнях як про податкових шахраїв, так і підпільних 3D-прокатників.
Відповісти
Шановна влада.Мені здається ще трошки і вас почнуть бити люди
Відповісти
У ході проведення оперативно-розшукових дій працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю встановили...
О це замутили опери спецоперацію!!!
Відповісти
467 гривень!!!! Це вже друга вдала спецоперація волинських міліціонерів після затримання п'яного мотоцикліста! І всього за три дні!!!
Відповісти
Круто. От якби той дядько вкрав мільйон, то все було б чікі-пікі..
Відповісти
Саме так, в нас НІФІГА не змінилося - тільки тарифи і валюти вверх, а якщо хтось пробує просто ВИЖИТИ, заробити якусь копійку (зверніть увагу, він не з ножем перехожих грабував, не гаманці витягував чи по форточкам лазив, а просто ХАЛТУРИВ, ЯК МІГ, щоб ВИЖИТИ, і не від солодкого життя) - 6 років і обберемо до ниточки. Мля, "БОРЦІ" - герої прямо... На РЕАЛЬНОГО урку з ножем полізти сцикотно? А поперти проти хабарника зі зв'язками? Ще по хатам людям пройдіться, і, при виявленні фільма на компі чи вінди неліцензійної 6 років паяйте. Мужик ЗАРОБИВ пару грн - 20!!!! БАКСІВ!!!! - ПОСАДИТИ! А РИГИ, ПРОДАЖНІ МИТНИКИ, ХАБАРНИКИ, які НАКРАЛИ МІЛЬЙОНИ - хай живуть НА ВОЛІ, і їздять далі на Лексусах і Мерсах, та мають мільйонні статки! Не ту країну назвали Гондурасом.
Відповісти
перестать накатувати ці простирадла, почерк заздрісного люмпена. плакати і жалітися - простіше всього, а діяти не хоч.
Відповісти