Підозрювані у вбивстві Бузини заперечують свою причетність до смерті журналіста

Підозрювані у вбивстві Бузини заперечують свою причетність до смерті журналіста
Боєць батальйону МВС «Київ-2» Андрій Медведько та командир взводу батальйону УНСО Денис Поліщук, котрих звинувачують у вбивстві журналіста Олеся Бузини, заперечують свою причетність до цього вбивства. Крім того, учасники АТО стверджують, що в день вбивства Бузини їх не було в столиці.

Про це повідомляє народний депутат Ігор Мосійчук, новину передає «Преса України».

«Побував у суді над патріотами, яких звинувачують у вбивстві Олеся Бузини. Це учасники АТО Андрій Медведько "Менсон" боєць батальйону МВС «Київ-2» і Денис Поліщук "Аллах" комвзводу батальйону УНСО. Міліція каже, що має незаперечні докази причетності саме цих патріотів до вбивства українофоба Бузини», - зазначає депутат.

За словами Ігоря Мосійчука, самі патріоти категорично відкидають висунуті їм звинувачення. Більше того, стверджують, що в день вбивства Бузини їх не було в столиці.

«Я ж вважаю, що тих, хто ліквідував україноненависника Олеся Бузину варто нагородити званням Героя України», - говорить радикал.

«Це був класичний атентат у стилі Бандери і Шухевича. Колись у суді їх також назвали "вбивцями", а зараз шанують як національних Героїв», - додав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці встановилиі факти і мають прямі докази участі у цьому злочині Андрія Медведька та Дениса Поліщука. До суду було подано клопотання слідчого, погоджене з прокурором, про обрання хлопцям запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
досвід патрійотів! Це ж так по-гейропськи...
Відповісти
Це у дусі патріота бандери...
Відповісти
Останні новини
Підозрювані у вбивстві Бузини заперечують свою причетність до смерті журналіста
18 червень, 2015, 19:11