У Львові відбудеться великий концерт пам’яті Скрябіна

У Львові відбудеться великий концерт пам’яті Скрябіна
21 червня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт пам’яті Андрія Кузьменка (Кузьми).

У продажу вже з'явилися квитки на концерт, присвячений вшануванню пам'яті українського рок-музиканта, а також оголошено повний список його учасників.

На сцену Арени-Львів вийдуть поруч із музикантами групи Скрябін, які були надійним тилом Кузьми впродовж багатьох років, також і колеги Андрія – Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Андрій Хливнюк, LOBODA, Олександр Положинський, Тарас Чубай, Женя Галич (O.Torvald), Фагот (ТНМК), Марія Бурмака, Віктор Павлик, Арсен Мірзоян, Віктор Бронюк (ТІК), Тарас Тополя (Антитіла), Олег Собчук (С.К.А.Й.), «Пающіє Труси».

Всі артисти виконають пісні гурту “Скрябін”.

Нагадаємо, лідер українського гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого цього року.

На чисельні прохання друзів Кузьми та за згодою його сім’ї, 20 травня 2015 року в столичному Палаці Спорту відбувся великий концерт-триб’ют Пам’яті Кузьми Скрябіна, який зібрав аншлаг. Зважаючи на важливість Львівщини та Львова у житті Кузьми і вплив «малої батьківщини» співака на його формування як особистості, великий концерт пам’яті відбудеться тепер ще й на найбільшому майданчику міста – стадіоні «Арена Львів».

Квитки на Концерт Пам’яті Кузьми можна придбати на сайті kasa.in.ua та у касах Львова. Вартість – від 150 грн. Початок – о 20:00 (вхід з 18:00).

“Скрябін” – відомий український гурт, якому в 2014-му виповнилося 25 років. Тоді музиканти з аншлагом відіграли великі концертні шоу «25» в багатьох містах країни. Лідер гурту Андрій Кузьменко був знаним та шанованим в Україні музикантом, письменником, телеведучим. Загибель Андрія стала величезною втратою для кожного, хто його знав, та для всієї країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще 1 червня не було квитків в сектори)) а тут Волиньпост про те, що квитки зявилися в продажі) Таке відчуття, що скопіювали статтю, яка написана була місяці 2 назад
Відповісти
Шукаю 2 місця для поїздки на концерт з Луцька! Хтось може запропонувати?
Відповісти
Останні новини
Яким буде новий iPhone
18 червень, 2015, 23:09
У Львові відбудеться великий концерт пам’яті Скрябіна
18 червень, 2015, 21:35