Лучан закликають долучитися до «Добрих справ»

Лучан закликають долучитися до «Добрих справ»
"Добрі справи" - це благодійна спільнота, що займається прийомом і реалізацією речей від небайдужих громадян з метою збору коштів для потреб воїнів та медперсоналу, що перебувають або перебували в зоні АТО, або членів їх сімей.

Речі можуть бути різними: одяг, книги, аксесуари, взуття, навіть домашні тварини - все, що становить певну цінність, повідомляють організатори у Facebook-спільноті.

Основна вимога до кожного лота (речі) - його (її) гарний стан.

При передачі речей в групу продавець (власник) рекомендує ціну продажу кожного лота (речі). Якщо рекомендована ціна з певних причин не встановлена власником, це право переходить до покупця. Покупець, відповідно, керується розумінням, що віддає виручені гроші на БЛАГОДІЙНІСТЬ. Також керується повагою до власника речей, так як кожен, хто приносить речі в групу, має надію, що виручені за них кошти можуть допомогти бійцям і їх сім"ям. Нерідко покупці самі і виступають в ролі продавців.

Адміністратори групи (волонтери, люди доброї волі), які "працюють" в шоурумі (вул.Конзилевича, 2), втручаються в процес визначення ціни тільки за проханням покупця.

Пам'ятаймо, що багато в чому ті, хто опинились в АТО, можуть розраховувати тільки на нас з вами, на допомогу своїх співгромадян, УКРАЇНЦІВ, пишуть організатори. Поки вони захищають нас від ворога, перебуваючи в самому пеклі, вони забезпечують нам наше спокійне буденне життя.

В спільноті ведуться звіти про рух коштів - отримання від покупців і витрати на потреби, пов"язані з війною. Звіти, а також всі існуючі лоти і інформація про їх продаж знаходяться в стрічці спільноти.

Якщо ви є учасником групи, але не розумієте як вам практично взяти участь у зборі коштів, пишіть організаторам в приват або телефонуйте по тел.0687749338 (Ольга), 0504384204 (Вероніка), 0508319901 (Ірина), 0502200455 (Елла).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чому " багато в чому ті, хто опинились в АТО, можуть розраховувати тільки на нас з вами, на допомогу своїх співгромадян, УКРАЇНЦІВ"? (вирізка з оригіналу). А де ж діваються наші податки? Ба, навіть окремий податок на війн убуловведено, який ми всі сплачуємо - начеб то і не багато, по 1,5 %, АЛЕ - ВСІ, ХТО ОФІЦІЙНО працює і ЩОМІСЯЧНО. При цьому навіть у працюючих пенсіонерів частину пенсій позабарали. То де ж наші гроші? Виходить, що мало того, що наших хлопців відправлюють вмирати на Схід за бізнес інтереси Параши-Коломойши, та ще й ми самі за все це повинні додатково заплатити? Хлопці із теперішньої влади непогано влаштувалися. Хочемо зупинити війну? Хочемо, щоб наші хлопці не гинули? Не треба йти на поводу у теперешніх владців-покидьків! Ні фінансуванню війни!!!!!!! Цей бред щодо того, начеб то тоді "російські танки" в Київ приїдуть - досит нам в голови заливати!
Відповісти
Ну то давайте всі чемно складемо рукі і не будемо допомагати нашим братам, синам, коханим. Бо ж їм держава має допомогти.
Хочеться подивись на Вас коли Ваші рідні підуть на війну. До держави будете бігти форму і бєрци просити?
Відповісти
Подобається, коли Вас доять як корову? Ну що ж, саме на таких як Ви ці теперешні покидькі свої нові мільйони і заробляють. Вони нас усіх грабують через непідйомні ціни і збільшені податки, а ми їм в цьому і ще допомогти маємо? Нехай припиняють красти і вистачить і на форму, на бєрци!!!! А до поки будуть знаходитись добренькі волонтери, то нашо їм напружуватись і дбати про армію - за них все волонтери куплять, а вони ті кошти, що мають на армію витратити собі до кишені покладуть. Досить за них працювати! Ми платимо податки - тож нехай їх правильно витрачають!!!!!
Відповісти
Працювати треба не за них, а замість них. Усім волонтерам, які відчули в собі сили впливати на ситуацію, треба йти на вибори і робити зміни в цій країні. Саме для того, щоб не дозволяти тим коштам йти в кишені окремих персоналій. А від фрази "нехай їх правильно витрачають" нічого не поміняється. Ви що, думаєте, вони Вас злякались і побігли правильно витрачати податки? - типова позиція людини з радянської системи, за яку хтось має прийти і щось зробити і вона ще й повідгавкується вслід. Соромно...
Відповісти
Слабо собі уявляю, що Ви маєте на увазі під словами "людина із радянської системи", так як в силу свого віку не був і не міг бути її частиною. У своєму пості я закликаю всіх своїм так званим "волонтерством" додатково не підкидати дрова у багаття війни, не сприяти її продовженню, не сприяти крадіжкам НАШИХ бюджетних коштів. А вибори - доживемо до осені і побачимо. Майже ну сумніваюсь, що у всї Радах опинятьтся ті самі люди, або навіть ще гірші і жадібніші, аніж попередники. (Сам на всі вибори завжди хожу і всіх закликаю, от тільки люди, за яких голосую, як правило нікиди не проходять, проходять зазвичай цинічні покидькі, як під час виборів до ВР)
Відповісти
Останні новини
Лучан закликають долучитися до «Добрих справ»
19 червень, 2015, 10:49