День поля 2015 - семінар аграріїв, який організовано групою підприємств ТМ «ВІЛІЯ».* ФОТО

День поля 2015  -  семінар аграріїв, який організовано групою підприємств ТМ «ВІЛІЯ».* ФОТО
17 червня 2015 року один із найпотужніших у регіоні інтегрований агропромисловий комплекс запросив своїх багаточисельних партнерів, колег та друзів на уже традиційну зустріч аграріїв – День поля 2015, що відбувся в селі Звиняче Горохівського району.

Захід зібрав понад 500 учасників, серед яких були присутні колеги та партнери не лише з Волині та інших областей України, а й представники інших держав, зокрема Польщі, Голландії, Індії та Латвії.

Семінар розпочав засновник підприємств ТМ «Вілія» Євген Дудка, який наголосив, що метою проведення зустрічі є показати присутнім технології вирощування агрокультур, яких дотримуються власні господарства, поділитися своїм досвідом, ще раз закріпити взаємовигідні бізнес-комунікації між агровиробниками та споживачами сільськогосподарської продукції, виробниками агроресурсу.

Фахівці підприємства ознайомили учасників семінару з впливом світових тенденцій на ціноутворення в Україні, а також озвучили перелік можливих послуг, що можуть надаватися клієнтам, виходячи з існуючих потужностей: потужності одночасного зберігання – 210
тисяч тонн, потужності приймання – 10 тисяч тонн зерна на добу, загальна потужність сушарок – 5 тисяч тонн зерна на добу, потужність відвантаження – 5 тисяч тонн зерна на добу.

З Днем поля гостей зустрічі привітали також представники обласної влади - голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та голова обласної ради Валентин Вітер. Як зазначив очільник області, «сьогодні влада повинна допомогти виробникам, максимально сприяючи залученню інвестицій, грантових проектів та фінансовій підтримці, і не заважати там, де втручання влади не потрібне».

Можливість висловитися мали усі присутні. Про власне бачення подальшого розвитку агропромислового комплексу у своїх виступах розповіли очільники підприємств – партнерів, такі, як Анатолій Кобзаренко (Завод «Кобзаренка»), Володимир Петренко (компанія «UPG»), Олександр Куява (Польща) та багато інших.

Пізніше гостям семінару було презентовано початок будівництва насіневого заводу, демо-поля із різноманітними сортами пшениці, ріпаку, технології вирощування сої без ГМО. На території Ватинської сільської ради учасники заходу мали можливість ознайомитись із представленою до огляду лінійкою сучасної сільськогосподарської техніки.

Під час семінару у селі Ватин відбулося свято села, де усі гості змогли оцінити волинську гостинність: оглянути вироби народних умільців, виставку вишиванок, послухати щирих народних пісень, виступ духового оркестру, скуштувати смачні українські страви – юшку, куліш, кожна з вулиць села щедро пропонувала гостям власноруч спечені пироги. Загалом, за відгуками учасників заходу День поля пройшов дуже ефективно. Переконують – зустрічі у такому форматі допомагають не лише вирішити робочі питання, обмінятися досвідом, але й відпочити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П"ятосот учасників - нічого собі семінар! І часто такі заходи на Волині проводять?!
Відповісти
Дудка Євген щороку той День поля проводить! і щороку ще і щось нове покаже!
Відповісти
Щороку
Відповісти
А ведмедик до чого?
Відповісти
Останні новини
День поля 2015 - семінар аграріїв, який організовано групою підприємств ТМ «ВІЛІЯ».* ФОТО
19 червень, 2015, 13:52