Новий український бренд J’erelia завойовує ринок косметики*. ФОТО

Новий український бренд J’erelia завойовує ринок косметики*. ФОТО
Назва нової косметичної марки J’erelia має свою історію. Слово «j’erelia» бере свою назву від українського слова «джерело», саме тому J’erelia – це джерело здоров’я та краси для всієї родини.

J’erelia – це косметичний бренд з українським корінням. Уся продукція цієї національної торгової марки вироблена виключно українськими виробниками на потужностях українських заводів.

J’erelia – це товари високої якості. Всі продукти бренда виготовляються з екологічно безпечної та натуральної сировини. Вся продукція сертифікована, має санітарно-гігієнічні висновки МОЗ України.
J’erelia – це широкий та різноманітний асортимент товарів, розрахований на будь-який вік і стать. Це косметичні засоби для догляду за шкірою, тілом, волоссям. Продукти для здорового харчування, натуральні засоби для прання та прибирання дому. Крім того, це колекція дитячого одягу, для якої дизайнерка бренда вибирала виключно натуральні тканини.
Нині українці не можуть поскаржитися на дефіцит косметичної продукції. ТМ J’erelia створювали для того, щоб дати кожному українцю не тільки красу, а й відмінну якість товарів. Товари J’erelia допоможуть кожному члену сім’ї (навіть карапузові!) виглядати й відчувати себе відмінно, правильно піклуватися про своє здоров’я.
Коли українські підприємці задумували створити новий національний бренд J’erelia, вони розуміли, що вся продукція – від косметичних засобів, колекції одягу та аксесуарів до лінійки продуктів харчування – буде випускатися українськими виробниками. Така тенденція диктує створення нових робочих місць для українців, багато з яких в умовах нинішньої економічної ситуації стали безробітними.

Тому можна сміливо говорити про те, що купуючи продукцію ТМ J’erelia, кожен українець підтримує свого співвітчизника, а значить, вносить свій внесок у розвиток економіки країни. І нехай девіз «Купуй українське!», від якого сьогодні у більшості набита оскома, буде не порожнім звуком, а гаслом, в якому поєднується патріотизм і щира любов до української землі!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де можна придбати цю косметику та інші товари даної ТМ ?
Відповісти
там на банері рекламному є номери телефон по яким можна дзвонити і замовляти.
Відповісти
Останні новини
Новий український бренд J’erelia завойовує ринок косметики*. ФОТО
19 червень, 2015, 15:05