Микитюк каже, що у вівторок його не призначать начальником митниці, бо це занадто швидко

Микитюк каже, що у вівторок його не призначать начальником митниці, бо це занадто швидко
Екс-начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк прокоментував інформацію про його ймовірне призначення на колишню посаду.

Нагадаємо, 22-го травня ВолиньPost повідомляв про те, що Роман Микитюк може повернутися на посаду керівника Ягодинської митниці і, що його кандидатуру, нібито, лобіює голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Керівник ОДА у телефонному коментарі нашим журналістам сказав, що такою інформацією не володіє, а Роман Микитюк зазначив: «Я би хотів, але поки що ні».

Наразі стало відомо, що вже 23 червня екс-голову Волинської митниці можуть призначити на стару посаду. Але він таку інформацію заперечив: «Я думаю вона неправдива». Так Роман Микитюк сказав про дату свого призначення і пояснив, що подібне питання потребує довшого процесу: «Це залежить від подання заступника міністра, від погодження голови облдержадміністраці… А чому ви думаєте, що це відбудеться?».

Свого призначення Микитюк під час розмови не заперечив, а щодо планів про повернення зазначив: «Я вам вже казав, що хочу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ржу не можу.....я би хотів, але боюся, що получу пі..ди від людей, які пам"ятають його "працелюбність" головою Волинської митниці
Відповісти
Всі нормальні люди його підтримують...кричать тільки проплачені заробітчани і запроданці як ти!Вже напились крові?Геть з Волині
Відповісти
Романе, молодець!Ти в силах допомогти людям і захистити від заробітчан і запроданців!Народ з тобою!
Відповісти
Досить прикриватися гаслами про майдан і сотню!Треба не лише кричати, а й щось робити...достойна людина!Було б добре!
Відповісти
Роман дуже багато зробив для людей, відроджує занедбані села, дає робочі місця, він допоміг в скрутних життєвих ситуаціях багатьом людям, як би таких людей було більше, ми краще б жили, але на жаль багато хто не розуміє цього. Він молодець! Дай Боже йому сили, терпіння і міцного здоров"я!
Відповісти
Ха ха !!! Зневірився у всіх!! Гунчика син недавно в лікарню попав)))) Ждали як колись Башкаленка)))) пацієнтам виходити з палати не дозволяли!!! Ну це пів біди готовились наче президент приїде!!))) Сидор вічний як і його фонд Надія)))). Треба тікати з цієї країни , ми всі працюєм на панів!!! Чьому взяли гнунчіка хто він права рука так як і башкаленко був що змінилось???? Параша!!!!
Відповісти
РОМАНА ОБОВ'ЯЗКОВО НА МИТНИЦЮ, ТО ШВИДШЕ СЯДЕ РАЗОМ З ГУНЧИКОМ.
Відповісти
Роман це не найгірший варіант для Волині.
Відповісти
І щуку знову кинуть в річку. І щодо відродження села. Ніхто не рахував бюджетни грошей,отриманих за роки ''існування'' ''Аміли'', і куди вони зникли?
Відповісти
Останні новини
Микитюк каже, що у вівторок його не призначать начальником митниці, бо це занадто швидко
19 червень, 2015, 15:42