Брат зарізав брата на очах у батька

Брат зарізав брата на очах у батька
В одному із волинських сіл брат, посварившись із братом, вирішив помститися йому. Схопивши ножа, він холоднокровно стромив його під лопатку брату.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Із проникаючим ножовим пораненням у ЦРЛ госпіталізовано 44-річного жителя Волині. Про це медики відразу повідомили місцевим правоохоронцям.

Виїхавши на місце події, міліціонери встановили, що ввечері брати перехилили чарку-другу. Коли спиртне закінчилося, обоє були добряче захмелілими. Старший із них лишився вдома, а молодший, 29-річний брат, вирішив продовжити чаркування деінде.

Коли повернувся додому, між братами спалахнула сварка, яка згодом переросла у бійку. За шарпаниною спостерігав батько, однак нічого вдіяти не міг. Аж раптом молодший із братів побіг у літню кухню, де схопив ножа і кинувся з ним на рідних. Як тільки чоловіки помітили це, зсередини зачинилися в хаті, однак не зауважили, що ключі залишилися ззовні.

Відчинивши двері, розлючений молодик на очах у батька, стоячи обличчям до потерпілого, холоднокровно встромив братові ніж під лопатку.

Нині порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Підозрюваний затриманий в ізолятор тимчасового тримання райвідділу міліції, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.