Волинські ВІП-персони про повернення Микитюка на митницю

Волинські ВІП-персони про повернення Микитюка на митницю
Народні депутати з Волині та головні посадовці розповіли ВолиньPost про своє ставлення до можливого призначення Романа Микитюка начальником Волинської митниці.

Нагадаємо, ВолиньPost повідомляв про те, що Роман Микитюк може повернутися на посаду керівника Ягодинської митниці.

Також читати: Микитюк про повернення на волинську митницю

Народний депутат Ігор Лапін вважає, що набагато логічніше і краще було б, аби цю посаду займала інша людина, адже Микитюк – колишній регіонал.


«Одним із завдань Революції Гідності є очищення влади від представників злочинного режиму. Зважаючи на це, логічно і правильно було б поставити на цю посаду іншу людину.

Серед 47-ми підписів під зверненням депутатів до А. Яценюка, Н.Яресько та Р.Насірова щодо неприпустимості призначення Р. Микитюка керівником волинської митниці є і мій підпис. Хочу застерегти всіх, хто намагатиметься лобіювати цю кандидатуру, від хибних та поспішних рішень, які, очевидно, ідуть у розріз із позицією людей», - розповів народний обранець.


Народний депутат Ігор Гузь запевнив, що у випадку призначення Романа Микитюка на посаду начальника Волинської митниці, - депутати підпишуть звернення до Уряду про недопущення Микитюка на посаду, а громадські активісти, в свою чергу, не допустять його представлення колективу.

«Ми не кажемо, хто має очолювати митницю. Але ми проти того, щоб на цю посаду повернувся представник колишньої влади, ставленик Калєтніка – Микитюк. Ми обурені такою ситуацією, вважаємо, що це неприпустимо. Громада Волині не погоджується з цим вибором», - сказав він.

Гузь також наголосив, що у разі призначення Романа Микитюка на цю посаду, на Волині «можуть статися різного роду події, які не потрібні сьогодні державі, як-то перекриття митного переходу, та інші, які призведуть до ескалації та напруги у Волинській області».

Інші народні депутати з Волині - Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Сергій Мартиняк - утримались від коментарів щодо цього призначення.


Голова Волинської обласної ради Валентин Вітер розповів, що Романа Микитюка хочуть зробити новим начальником митниці без подання документів до облради.

«Хочу офіційно заявити, що в обласну раду ніяких документів про клопотання, чи навпаки, відозву з цього приводу не було. Моє особисте ставлення – я вважаю, що незалежно від того чи це Микитюк, чи це «Іванов», «Петров», «Сидоров», якщо людина попадає під люстрацію, значить вона не має права оцю посаду займати», - сказав він.


Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик довго не хотів коментувати цю ситуацію журналістам, поки його не вдалося піймати після оперативної наради.

«Я не бачив сьогодні жодного офіційного документу по Роману Микитюку. Чутки – значить хтось боїться, хтось труситься за місце, хтось переживає. Ну це ж чутки. Якщо Насіров напише відповідне подання, тоді ми сядемо і будемо розглядати. Я нічого не підтримую поки. Я не маю нічого офіційного, щоб це питання обговорювати», - поділився губернатор.


Екс-нардеп від Волині Ігор Палиця вважає, що за призначенням Микитюка стоять бізнес-структури.

«Звичайно, я не прихильник цих процесів повернення старих чиновників, але ви собі не уявляєте, якого розмаху це зараз набуває в Україні. Думаю, за цим призначенням тягнеться слід однієї з волинських бізнесових структур», - ділиться він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З яких це під шахрай Лапін став ВІП-персоною? Козак-Гаврилюк теж став народним депутатом, але розуму від цього не побільшало. В демократичних країнах, як-то США чи Канада, собак мерами вибирають для приколу, той що?
Відповісти
ляпін кришує незаконий видуботок бурштину а гузь хотів митницю.Упс обломчик ,панове дупутати.
Відповісти
Грамотеи журналюди-я балдею. Относительно заголовка.
Для справки из Википедии -"Very Important Person или VIP, в переводе с английского — «очень важная персона».
Часто встречается неправильное грамматически (избыточное) выражение «VIP-персона».
Научитесь писать. Тогда, может быть, вас будут читать. Тупой заголовок-читать пост никто не будет. Тупизна. Она и в Африке-тупизна.
Відповісти
Як депутат фракції "Народний фронт" може писати звернення на свого лідера? Ігор прийде, порядок наведе?))) та Ігор ні одного місця робочого не створив, то як ця людина може будувати державу???
Відповісти
Щось той Нікитюк дуже схожий на Чечетова. Може то його батько?
Відповісти
згідний, є щось у його зовнішності чечетовське.....
Відповісти
Саме обідно те що скільки хлопців померло на майдані щоб очистити цю владу а ця влада повертає тих злочинців які мають своі інтереси.....я б цих умніків в АТО під кулі
Відповісти
За таким принципом то всі хто працювали на посадах за часів Януковича мусять бути безробітними а це пів України
Але ми всі жили також в цей період і переосмислели і змінились і тепер недаємо хабарі
Чиновникі також люди вони також змінюються
Якщо невірити в зміни на краще то нічого незмінеться
Відповісти
Навіщо VIP-персона під назвою Вітер носить краватку? Цей атрибут підкреслює зовнішню культуру, акуратність, інтелігентність, солідність чоловіка. Краватка -це офіціоз. З таким же успіхом вона може висіти в шафі, як висить у цієї (вибачте за грубість), персони на шиї. Чи після першого келишка горілки рот підтирати?
Відповісти
Ви були Господарем на Волинській митниці, а не як деякі інші "хазяяїни", бувші митниники з Вами!
Відповісти
Забагато жертвував, потрібно "кишеню" поповнити.
Відповісти
Останні новини
Волинські ВІП-персони про повернення Микитюка на митницю
22 червень, 2015, 21:00