Андрейків прокоментував можливе повернення на волинську митницю Романа Микитюка і його людей

Андрейків прокоментував можливе повернення на волинську митницю Романа Микитюка і його людей
Виконувач обов’язків начальника Волинської митниці Державної фіскальної служби України Андрій Андрейків не бажає працювати разом із митниками, які працювали у часи Януковича і були причетні до корупційних схем.

Про це він розповів під час прес-конференції у п'ятницю, 19 червня.

Андрейків вважає, що люди старої системи активно хочуть повернутися на свої посади і далі керувати Волинською митницею, як це робилось при Калєтніку. Він переконаний, що митники зі старої системи просто так не здадуться і намагатимуться поновитись на своїх посадах будь-якою ціною.

«Нині Державною фіксальною службою керують молоді за віком та за духом люди і я надіюсь, що вони продукуватимуть нові зміни. Тому повернення назад маргіналів, тими, хто хоче змінити систему, є сумнівним. Мені пропонували очолити інші митні пости в Україні, але я вважаю, що на Волині не завершена реорганізація кадрів. І я хочу не допустити аби на митницю повернулись люди із сумнівним минулим і буду виступати проти цього доволі різкими методами», - зазначив очільник волинської митниці.

На думку Андрейківа, люди, які у минулому працювали у митниці і мали дуже тісні стосунки з крупним бізнесом та представниками олігархату, не можуть займати посади у системі ДФС.

«Якщо я не помиляюсь, то Микитюк працював директором нафтопереробного заводу у Херсонській області, який входить до певної фінансово промислової групи, назву якої усі чудово знають. Наскільки він може бути незалежним, то це питання його вибору», - зазначив митник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розберуться з його незаконними достатками?
Відповісти
Андрій Андрейків вичворяє те саме що й Микитюк: хабарництво, кришування, призначення на ключові посади довірених осіб, від яких він безпечно може брати зібрані простими інспекторами хабарі. Справа не в людині, чи це Роман чи це Андрій чи Петро. Справа в системі, допоки керівні посади в державних установах будуть продаватись і керівник любим шляхом буде відбивати вкладені гроші нічого не зміниться. А Микитюку і Андрейківу давно вже місце у в*язниці, але не в нашій корумпованій державі. Поки що нічого не змінилось.
Відповісти
была правильной только в фильме -белое сонлце пустыни.а сейчас конченые петрирты типа гузика там наживаются а микитюк это прекратит вот и вонь подгузников
Відповісти
То й не буде працювати.
Відповісти
вже розминати дупу, бо скоро дістане такого копняка, що летітиме...
Відповісти
Зарплата митника всередньому 1800 грн. Як держслужбовця... А тепер робимо висновки...
Відповісти
А якими методами треба виступити, щоб ти забрався з Волині і не позорив і Майдан і всі принципи революціі???Митниця - ще не приватне підприємство...і май хоч якусь гідність достойно піти з посади!
Відповісти
Андрюша, а ти де працював раніше?Не на митниці випадково???Чи може поновлювався на роботі не при Славнозвісному Клименку???І на кого розрахована вся ця брехня!От якраз ти і залежиш від від окремих людей, бо возиш ім грошенята...інакше гроші заробити окрім як людей обікрасти і оббріхувати не можеш..
Відповісти
Андрейків Андрій.
В 2008 році керівником Держмитслужби Валерієм Хорошковським було ліквідовано Вадул-Сіретську митницю яка працювала понад 60 років і створено Чернівецьку митницю з центром у Чернівцях.
Тодішнє керівництво Держмитслужби на чолі з Валерієм Хорошковським вішало на керівника Вадул-Сіретської митниці Миколу Салагора «всіх собак» з єдиною метою – скомпрометувати і відправити у відставку, давши дорогу на цій ділянці кордону молодому, покірному і перспективному керівникові, який мав би закрити очі на безчинства, відкривши нові контрабандні потоки.
Цим молодим і перспективним виявився Андрейків Андрій.
Але після відставки свого протеже - Валерія Хорошковського з посади голови Держмитслужби - Андрейків теж отримав службові проблеми. Наказом нового начальника Держмитслужби його переведено в.о. керівника однієї митниць на Львівщині, а там і начальником відділу в Києві. Як кажуть у таких випадках, за що боровся, на те і напоровся... Ще й до того ж влаштував істерику журналістам на останній зустрічі з ними. Забороняв фото і відеозйомку.
Як же працює Андрейків, який робить вигляд боротьби з корупцією?
Андрейків, ще керівником на Чернівецькій митниці тих хто не хотів платити данину звільняв або переводив на самі низи, залишаючи тільки вірних і хто боявся звільнень. Це його правило. Схема збору хабарів на Чернівецькій митниці складалася з АНДРЕЙКІВ начальник, ПОБЕРЕЖНИК Сергій Анатолійович - заступник по збору хабарів, КАЗАК збиральник хабарів, Федорчук - напрягальщик. Всі знають систему яку створив перспективнейший Андрейків, збирав всі до копійки хабарі. Ніхто пікнути не смів бо всі боялися звільнення . І до слова, цей грошелюб отримав друге ім’я у Чернівцях - ЗЕЛЕНИЙ, надто сильно він любить валюту.
В 2014 році Андрейків випливає на Рівненській митниці. Знову схема стара. З допомогою митних тарифів примушувати підприємців сплачувати хабарі, для тих хто не згоден більша ставка мита, хто заплатить хабар - відповідно нижча. Андрейків дуже розумний щоб брати хабарі у свої руки. Для цьго у нього є Панчук Сергій Євгенович - начальник ВМО1 , Остапенко - тарифи , кілька довірених брокерів та ще якась кучка негідників які взагалі не мають відношення до Рівненської митниці. Самий надійний спосіб вирішити всі проблеми через Панчука.
Андрейків створює справжні проблеми для розмитнення товарів за які суб’єкти відмовляються платити налічні. Він повністю заблокував роботу Льонокомбінату та ще декількох підприємств Рівного, після чого відбувся масовий пікет.
Після таких подій Андрій Андрейків відчувши, що у Рівному йому нічого не світить перебирається на Ягодинську митницю.
Ось декілька свіжих відгуків про Андрейківа можна глянути тут
Відповісти
Брехня! Полностью заблокировал работу Льнокомбината? Та вы шо? Льнокомбинат решил попиариться на проблемах с таможней. И цена вопроса была смешная, и поведение работников Льнокомбината - смешное. Есть определенные правила классификации. Льнокомбинат хотел установить свои. И дело не в хабарництве митникив, а в том, что активность "борьбы" льнокомбината совпдала в выборами. И что это за обобщения " та лдекилькох п идприемств ривного" - каких? замовный коментар.
Андрейкив убрал из Ровно людей, которые решили что купили себе таможню. Никому это не удавалось сделать. И после того, как он их убрал, в Ровно стали возвращаться субЪекты ВЕД. Которых просто выдавили с таможни.
Для того, чтобы не было "схем" нужно не бесконечно ставить "новые молодые команды" а законодательство менять. Раз против Андрейкива идет такая волна ненависти, значит делает что то правильно.
Відповісти
андрейків просто не хоче йти з посади, от і видумує, що не хоче працювати з тими, хто при янику працював.А сам, то що такий порядний і чесний?!молоді і перспективні ще більші хапуги, ніж старі кадри
Відповісти
МИТНИКИ ТАКОГО РІВНЯ СТАРЕ ПРОДАЖНЕ ГІМНО, ЧИ МИКИТЮК ЧИ ТО АНДРЕЙКІН ,НА.Й ЦЕ ВАШЕ МІСЦЕ,ПРОВІРИМ УСІХ НА ЧЕСНІСТЬ І ПОРЯДНІСТЬ ,ПРОФФЕСІОНАЛИ.
Відповісти
Останні новини
Казино: думка лучан. ВІДЕО
20 червень, 2015, 16:50
Андрейків прокоментував можливе повернення на волинську митницю Романа Микитюка і його людей
20 червень, 2015, 15:42