Павло Жебрівський з робочим візитом побував у Мар'їнському районі

Павло Жебрівський з робочим візитом побував у Мар'їнському районі
20 червня голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський з робочим візитом побував у Мар'їнському районі, який постійно страждає від ворожого вогню.

Чисельність населення Мар'їнського району до початку бойових дій становила 84,7 тисяч осіб, на сьогодні - приблизно 72 тисяч чоловік. Три громади непідконтрольні Україні. Через територію району проходить лінія розмежування, і саме там з 3 червня не вщухають бої. Станом на 19 червня зруйновано 130 будинків комунальної власності та 919 приватних будинків, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Жебрівський зустрівся з головою райдержадміністрації Віктором Морозом та обговорив питання, що стосується відновлення інфраструктури Мар'їнського району.

Також в рамках робочої поїздки глава регіону відвідав Мар'їнську центральну районну лікарню в місті Красногорівка. На зустрічі обговорили наболілі питання, такі як, відсутність водопостачання, електропостачання, газопостачання; низька укомплектованість лікарських посад і посад середнього медичного персоналу - з необхідних 456 осіб працює 255. Також Жебрівський відвідав вогнетривкий завод, Кураховську ТЕС, зустрівся з військовими, і силовиками Мар'їнського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Павло Жебрівський з робочим візитом побував у Мар'їнському районі
21 червень, 2015, 00:48