Волинські рятувальники розповіли місцевим жителям як діяти при загрозі терористичного акту

Волинські рятувальники розповіли місцевим жителям як діяти при загрозі терористичного акту
Працівники Маневицького райвідділу УДСНС України у Волинській області спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели подвірні відпрацювання сіл з метою розповісти людям як діяти у виникненні небезпечних для життя ситуацій.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Під час просвітницької роботи рятувальники особливо ретельно роз’яснювали правила безпеки для осіб з багатодітних сімей та громадян, які зловживають спиртними напоями, а також одиноких осіб та людей похилого віку. Також фахівці ДСНС за згодою господарів оглядали помешкання на предмет виявлення порушень правил пожежної безпеки та надавали рекомендації щодо їх усунення. Крім того, вручали друковані матеріали з переліком протипожежних вимог у побуті.

По закінченню, про найбільш типові недоліки, виявлені під час відпрацювання населених пунктів, вони поінформували керівництво сільської ради.

Окрім того, на стендах сільської ради фахівці ДСНС розмістили друковану продукцію про порядок дій населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, у випадку загрози терористичного акту та бойових дій.

Подібні профілактичні заходи відбулися й у інших районах області, зокрема, на території Штунської сільської ради Любомльського району.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.