На Волині відзначили кращих працівників медичної служби МВС. ФОТО

На Волині відзначили кращих працівників медичної служби МВС. ФОТО
З нагоди професійного свята відзначили кращих працівників служби охорони здоров’я УМВС України у Волинській області.

Про це іформує СЗГ УМВС України у Волинській області

До міліцейського госпіталю завітали заступник начальника обласного управління міліції Анатолій Шумик, голова обласної профорганізації атестованих працівників ОВС Володимир Буравський, голова обласної ветеранської організації Сергій Шелепін, голова облосередку всеукраїнської чорнобильської спілки інвалідів МВС Анатолій Лучко та настоятель Свято-Георгієвського храму протоієрей Олександр Мазурак.

"Ви допомагаєте зберегти людям найдорожче – здоров’я. Лікуєте не тільки ліками, а й добрим щирим словом, своєю увагою та турботою. Спасибі вам за те, що ви професійно виконуєте свою надважливу місію", – із такими словами до присутніх звернувся Анатолій Шумик.

Керівник медичної служби УМВС Валентин Подойлов своєю чергою запевнив, що персонал і надалі докладатиме максимум зусиль для підтримки хорошої атмосфери та комфортного перебування пацієнтів у стінах закладу.

Слова вітань і подяки за врятовані життя та здоров’я адресував колективу і Анатолій Лучко, який вручив Валентинові Подойлову відзнаку «За гуманність та милосердя». А ще – представив персональну виставку фоторобіт та публікацій з історії правоохоронців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

"У Святому Письмі лікар – це носій великого дару, який даний Богом для того, щоби ним ділитися з іншими. Тож бажаю вам сили та терпіння, гідно нести свою місію на землі, рятуючи життя, при цьому не втрачаючи власних сил та здоров’я", - такими словами завершив зустріч отець Олександр.

Кращих медичних працівників відзначили подяками начальника УМВС, нагородили почесними грамотами ветеранської та профспілкової організацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хІрург втикає в мобілі!!!
Відповісти
як же мене за**ало це українське показне авно
Відповісти
Подойлова давно потрібно накіл саджати, корупціонер довбаний, і вся та лікарня "МВС" в хабарнецтві тоне. Нічого не міняється!!!!
Відповісти
У нас вся країна вже 25 років тоне в хабарництві,але лайно не тоне,тому ще якось тримаємося. Країна,то хороша,а от ми люди,які в ній живемо-лайно,бо як же ж нас ще можна назвати,після того як обрали кучму,януковича,порошенко-президентами?
Відповісти
Подойлов не бере і не краде. А Лопата з Лягу король з ферзьом. Один дачу в Хрінниках за рахунок лікарні побудував руками підлеглих майстрів- другий на Володимирській не встигає так само краденим матеріалом (цегла, цемент, доски) і раб сила от кого САДИТИ
Відповісти
Коли вже той "совок" закончится?
Відповісти
Скромно промовчали, що храм УМВС - МП ?..
Відповісти
і тут нейметься!?
Відповісти
отак існуєм
Відповісти
Браво,модератор!
Відповісти