Гуллівер Кузьма Скрябін у «Казковому Києві» – дивовижні фото, які повертають нас у дитинство. ФОТО

Гуллівер Кузьма Скрябін у «Казковому Києві» – дивовижні фото, які повертають нас у дитинство. ФОТО
Майже рік минув від часу, коли Андрій Кузьменко разом із іншими українськими зірками взяв участь в арт-проекті “Казковий Київ”. «Таким Київ вище не бачили!» – описували проект організатори. Фантастична краса нашої столиці відкрилась на дивовижних кольорових фотознімках Ірини Джуль.

У казкових героїв із творів Г.Х.Андерсена, братів Грім, Ш.Перро та інших письменників перевтілились українські зірки сцени та телебачення. Фото проекту викладено у мережі Facebook.

Андрію Кузьменку випало зіграти Гуллівера.

“…він був не просто учасником. “Казковий Київ” був придуманий завдяки йому. Кузьма був і залишиться обличчям нашого проекту. Це був його своєрідний кредит довіри нашій команді. Він перший повірив в нас, першим погодився на зйомки) А його участь в проекті була найяскравішою..! Мені й нині кажуть: “О, це той фотопроект, де Скрябін – Гулівер?”))) … я й передати не можу тієї подяки, яку наша команда не встигла висловити йому, за все….” – ділиться керівник Ірина Чорна.

Скрябін, Фагот, Наталя Гордієнко, брати Борисенко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Володимир Дантес, Рената Штіфель, група ” Авіатор”, Аня Добринєва, Віктор Бронюк, травесті-діва Монро, телеведучі Даша Коломієць, Микита Добринін, Лілія Ребрик та багато інших приміряли на себе вбрання принців, королев, солдатів та балерин.

Цьогоріч планується новий “Казковий Київ” 2015. Перші учасники уже відомі – це Марія Яремчук та Влада Литовченко. Тож захід планують продовжувати і надалі.

Давайте ще раз помандруємо у казку, куди запрошують такі знайомі нам обличчя…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гуллівер Кузьма Скрябін у «Казковому Києві» – дивовижні фото, які повертають нас у дитинство. ФОТО
22 червень, 2015, 22:00