Чоловік вбив жінку совком, а тіло хотів закопати в лісі

Чоловік вбив жінку совком, а тіло хотів закопати в лісі
В одному із маневицьких сіл 44-річний чоловік жорстоко розправився із власною дружиною: вбив її совком, а тіло хотів закопати в лісі.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Зі слів місцевих мешканців, подружжя постійно конфліктувало. Мешкаючи в одній хаті, між собою фактично не спілкувалися. Чоловік, який полюбляв заглядати в чарку, як тільки випивав, повертався додому і починав з’ясовувати стосунки, розмахуючи кулаками.

Вранці, ще не відійшовши від вчорашньої дози спиртного, він прийшов до дружини і почав її будити: мовляв, ідемо на город кропити колорадських жуків. Жінка відмовилася. Тоді чоловік пішов із хати. Зрештою повернувся і став вимагати гроші на придбання засобів для кропіння жуків. Однак і цього разу отримав відмову. Зважаючи на те, що була рання пора, приблизно 4:00 ранку, жінка розуміла, що гроші йому потрібні для того, щоби похмелитися.

У цей момент розлючений чоловік схопив залізний совок і почав по голові бити ним дружину. Від отриманих множинних травм жінка померла на місці події. Зрозумівши, що сталося, підозрюваний вирішив замести сліди злочину. Він узяв господарський візок, поклав туди мертву дружину і, прихопивши із собою лопату, вивіз її за 600 метрів від села – у лісосмугу.

Утім через коріння дерев зловмисник не зумів викопати глибоку яму, тому накрив тіло целофаном і притрусив листям. А після цього спокійнісінько повернувся у село, вигнав на пашу худобу, шукав, де б то похмелитися.

На страшну знахідку в лісосмузі натрапила місцева жителька. Жінка пішла в ліс, аби назбирати грибів для лікувальної настоянки. Аж раптом вона помітила незрозумілу гору листя. На думку відразу спало, що то лежить прикидана людина. Правда, жінка настільки злякалася, що не ризикнула сама подивитися. Відтак покликала свого чоловіка.

Переконавшись у тому, що знайшли тіло людини, місцеві жителі о 15:35 викликали правоохоронців. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, керівництво УМВС в області та райвідділу міліції, працівники НДЕКЦ.

За скоєння злочину затриманий 44-річний чоловік потерпілої, який у 2012 році судимий за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 129 (Погроза вбивством) КК України до трьох років позбавлення волі із встановленням іспитового строку на 2 роки. Порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Нині підозрюваний у порядку ст. 115 КПК України затриманий в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу – арешт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.