У Луцьку обговорюють можливe призначення Микитюка начальником Волинської митниці. ВІДЕО

У Луцьку обговорюють можливe призначення Микитюка начальником Волинської митниці. ВІДЕО
В обласному центрі відбувається прес-конференція народного депутата України Ігоря Гузя та керівника Самооброни Волині Андрія Хведчака, з приводу можливого призначення на посаду начальника Волинської митниці екс-регіонала Романа Микитюка.

Нагадаємо, що останніми днями у засобах масової інформації, а також у кулуарах українського парламенту активно обговорюється одіозна фігура Романа Микитюка, який працював на волинській митниці ще у часи Калетніка.

За попердньою інформацією у ЗМІ, новий керівник Державної фіскальної служби України Роман Насіров готує подання на призначення Романа Микитюка начальником Волинської митниці.



Broadcast live streaming video on Ustream

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Микитюка - на митницю, Тимейчука - на ДФС. За ЩО боролись?
Відповісти
Український народ наділив Порошенка правом здійснювати свою діяльність в якості Президента України. Відповідно будь-яке його рішення можна вважати волею народу. В цьому суть демократії. Все просто.
Відповісти
Гузь знову відпрацьовує бабло, коли вєе його хто трохи присадить. це ж треба таку кампанію розгорнути = напевно сам хоче на митницю
скіко в області працбє кероівніків, які були при Пр, І НІХТО ЇХ НЕ ЧІПАЄ, НЕ звільняє, але ось за Микитюка взялися.
Нехай би Сидора чи ВАщенюка зняли, скільки нажилися за людьскі гроші, але ж ні = їх ніхто не чіпає)))))) фу фу = горе політикам
Відповісти
Просто з гузем не поділилися. От і весь шум. А можливо, що патрон гузя - Мартиненко просто на це місце хоче іншу людину.
Відповісти
Все дуже просто! Гусь відпрацьовує по вказівці Мартиненка який давно око на митницю поклав, а сам тримає мільйони у Швейцарії які вкрав і тепер фінансує Гуся і всяку шуш...у в Раді!!!
Відповісти
Просто цирк. А яка освіта у Гузя і того, хто зним? Це оці люди, які в житті не працювали хочуть щось побудувати (державу). Жах. І що це за конференція з одним питанням? Кого було запрошено?
P.S. Для Гузя і Хведчака. Не вийшло вивчитись у школі, то хоча б книги розумні читайте. Можливо допоможе. Бо язиком країну боронити у вас не виходить. У військкомат добровольцем-патріотом можливо пора? Чи інвалідами вже стали? Скінчиться війна - ви перші з кого спитають
Відповісти
Знаю Романа дуже давно,підтримую його в призначенні на керівника Волинської митниці.Він є хороша людина і здібний керівник.В цьому нема сумніву.Молодець!
Відповісти
Хай буде наш волинський Микитюк, який багато допоміг Волині,особливо Турійщині. Схеми хай міняють наверху. І вистачитьтого негативу. Кожен хай зробить щось добре. Роман Володимирович, успіхів.
Відповісти
Хведчак наїв пузо... вискочка бурштинова, позорище гузьове.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обговорюють можливe призначення Микитюка начальником Волинської митниці. ВІДЕО
22 червень, 2015, 11:08