На Волині засуджені отримали паспорти. ФОТО

На Волині засуджені отримали паспорти. ФОТО
На базі Маневицької виправної колонії (№42) відбулося урочисте вручення паспортів громадян України засудженим, які відбувають покарання в даній установі.

Так, у зв’язку з чіткою організацією та тісною співпрацею адміністрації виправної колонії та Маневицьким районним сектором УДМС було виготовлено та вручено в урочистій обстановці двадцять п’ять паспортів громадян України, які виготовлено, як вперше, так і взамін втрачених. У загальному, з початку року засудженим було видано п’ятдесят п’ять нових паспортів.

Вручення паспортів здійснювала спеціаліст Маневицького районного сектору УДМС України у Волинській області Тамара Колядинська та заступник начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи капітан внутрішньої служби Олександр Ніжнік.

Крім цього, всі бажаючі могли поставити питання стосовно проблемних питань при виготовлені державного документа, на які отримували обгрутовані відповіді від гості із міграційної служби. Додатково було роз’яснено порядок подачі необхідних документів для виготовлення паспортів.

При привітанні засуджених було зазначено, що отримання таких
важливих документів, як паспорт громадянина України є запорукою їхньої подальшої соціальної адаптації в суспільстві після звільнення з місць позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.