Гузь блокуватиме парламентську трибуну, якщо Микитюка повернуть на Волинську митницю

Гузь блокуватиме парламентську трибуну, якщо Микитюка повернуть на Волинську митницю
Волинський нардеп Ігор Гузь, який останнім часом активно виступає проти призначення екс-регіонала Романа Микитюка на посаду керівника Волинської митниці погрожує заблокувати роботу парламенту вже наступного тижня.

Про це він заявив під час прес-конференції 22 червня.

"Я разом зі своїми колегами-депутатами у разі призначення Романа Микитюка керівником Волинської митниці, будемо блокувати парламентську трибуну. Ми вимагатимемо звіту нового очільника ДФС України пана Насірова стосовно ситуації з Микитюком. Ми готові до жорстких радикальний дій", - повідомив народний обранець.

Гузь визнав, що чинна влада "прошляпила" багато моментів по призначенням на керівні посади одіозних осіб. Це стосується і нещодавного призначення Володимира Грушовінчука на керівника ДСНС у Волинській області.

"Грушовінчук і Микитюк підпадають під Закон України про очищення влади і їх потрібно люструвати. Бо повернення Микитюка на митницю дасть змогу надалі призначити на керівні посади у Волинській області колишніх представників режиму Януковича. Після такого Башкаленко, Курилюк та інші знову почуватимуть себе господарями області", - мовив Гузь

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розкажи краще гузяра як ти їздив на митницю вести переговори про їїкришування а тебе вишвирнули як се....го кота
Відповісти
Гузю заплатили 100%. Він за так горло рвати не буде.
Відповісти
А знаєте чому Гузь у війську не служив , бо косив і був на обліку в Ліпінах, хай Гузяра офіційно заперечить
Відповісти
Так приємно знати зо він не одного мене виводить! Та хвтрий пулішук той Гузь
Відповісти
ніде ніколи не працював,лишень горлопенив, а тепер, розказує,хто на щро гаразд, кому можна працювати, а кому ні!!!! Хай би краще горлопенив, чого держава не фінансує армію, закриває шахти і тд
Відповісти
Ігоре, тримайся! Нехай Бог пошле тобі сил довести усі розпочаті справи до успішного завершення! Судячи з того, як сичить і булькає полішкуцьке болото своїми коментарями - ти на вірному шляху! Знайшлися тут дуже "робітні", "чесні", "порядні" і ті, що сидять в "окопах" у мами на кухні і воюють в комп'ютері, бо військкомат таких убогих і калік не бере до війська!
Відповісти
Ігоре, такі коментарі є свідченням жовчної заздрості і комплексу меншовартості твоїх опонентів. Вони просто відчувають, що час минає і вони чужі на цьому святі життя. Єдине чим можуть вдовільнитися - писати якусь гидоту, при цьому добре знаючи чого вони варті насправді.
Відповісти
Ігоре тримайся і далі маніпулюй людьми.
Відповісти
засериться
Відповісти