Житловий комплекс forRest пропонує квартири європейської якості за найнижчими цінами в Луцьку. ФОТО*

Житловий комплекс forRest пропонує квартири європейської якості за найнижчими цінами в Луцьку. ФОТО*
Менеджери з продажу житлового комплексу forRest пропонують людям вже сьогодні долучатись до будівництва житлового масиву, який будуватимуть на вулиці Володимирській.

Компанія-забудовник в зв'язку з будівництвом нового комфортабельного, багатоквартирного будинку відкриває центр продажів «forRest – сімейний дім», який знаходиться на вулиці Володимирській.

Тут щоденно будуть працювати менеджери з продажів, які можуть, за бажанням клієнта, відвести на будівництво комплексу, щоб людина могла на власні очі побачити будівництво її оселі.

Прес-секретар ЖК forRest - Анатолій Шалаєв – говорить, що вони представляють компанію NK, яка є найбільшим забудовником в Україні і веде свою діяльність у 19 областях на 58 об'єктах.

Волинська область, а саме місто Луцьк – це нова сходинка росту, на яку вийшла компанія, адже в Луцьку будинок від їхнього забудовника буде перший, проте не останній.

Компанія у виборі будівельних матеріалів завжди підтримує українського виробника. Тому будинок будуватимуть з екологічно чистих матеріалів від місцевого виробника.

Будівельні роботи вже розпочато, наразі будмайданчик знаходиться на стадії викопаного котловану, який 20 червня освятив протоієрей Георгій. Священнослужитель побажав представникам від будівельної компанії швидких темпів, якісної роботи і щоб Бог оберігав від нещасних випадків на будівництві.

Для нового житлового комплексу європейського рівня обрали тихе, затишне місце на вулиці Володимирській, зі всіма необхідними комунікаціями, подалі від шумної автодороги. Житловий комплекс від забудовників «forRest» - хороший європейський будинок, придатний для комфортного життя, який буде виділятись на фоні сірих «хрущовок».

Приємно вражають й ціни на майбутні квартири, адже вони будуть найнижчими в місті. Оскільки в країні не діють жодні соціальні програми щодо забезпечення житлом ,то компанія, певним чином, взяла таку місію на себе та пропонує доступне житло за відповідною ціною – від 6 тисяч 900 гривень за 1 м². Адже будівельна компанія закуповує будматеріали великими обсягами, тому не залежить від курсу долара.

Менеджери з продажу « forRest – сімейний дім», закликають вже сьогодні долучатись до будівництва масиву і запрошують людей в їхній офіс на Володимирській, де розкажуть про будівництво, продемонструють проектну документацію, квартири і, якщо людину все влаштує – одразу підпишуть з нею договір.

Марія Єфіменко, менеджер з продажу, розповідає, що майбутній житловий комплекс складатиметься з трьох секцій, десяти житлових поверхів, а одинадцятий (цокольний ) поверх буде відведений під гаражі. Щоб долучатися до будівництва, то потрібно скласти з компанією договір про сплату пайових внесків, після чого людина фактично стає інвестором свого житла без відсотків.

«Запрошуємо всіх долучитись до нашого будівництва. Ми будуємо за принципом житлово-будівельного кооперативу, залучаємо пайовиків. Тобто ви входите в житловий кооператив, оплачуєте повну вартість за договором квартири і фактично, інвестуєте свої кошти у вашу домівку. Житло ми будуємо швидкими темпами, адже ведемо соціально-відповідальний бізнес, не беремо кредитів, а тому не сплачуємо відсотки банкам.

Якщо людину влаштовує ціна і місце – ми підписуємо договір, за яким пайовик має сплатити повну вартість квартири протягом двох місяців, адже в залежності від того, як швидко людина сплатить кошти, настільки й швидко завершиться будівництво», - каже Марія Єфіменко.

Компанія-забудовник обіцяє, що біля будинку облаштують сучасний дитячий майданчик й інші відпочинкові зони.

Будувати швидке, якісне і доступне житло – основні принципи компанії. Тому менеджери з продажу вже чекають на вас в новому офісі « forRest – сімейний дім», який працюватиме щоденно, задля того, щоб в лучан з’явились власні комфортабельні оселі європейської якості.

Дізнатись більше про переваги Житлового комплексу «forRest – сімейний дім» Ви можете також за телефонами: +38(098) 660-63-03, + 38 (066) 660-63-03.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось це дуже нагадує еліта центр, така замануха для дятлів?
Відповісти
а чорненька менеджер, що на фото, очень даже в порядке)))
Відповісти
Когда пошла в центр продаж очень сомневалась, думала что это розвод, но изучив историю компании и пообщавшись с менеджерами, увидев документы успокоилась. Конечно дома сидела почти неделю искала, вычитывала, но всетаки решилась)
Просто реально цена приемлемая, за такие деньги у нас в Луцке новострой не возмеш, а старые дома уже надоели.
Думали дом строить свой, но не тянем по деньгам. А тут выплыл это НК.
И теперь мы ждем а самое главное верим что скоро будем праздновать новоселье)))))))
Відповісти
молодці,
сам про себе не напишеш - ніхто не напише))
Відповісти
А що місце прикольне, а ціна за квадрат - взагалі бомба!!! Беру дві квартири, якщо щось продам!!!
Відповісти
Мене також дуже цікавлять там квартири...дуже заманлива пропозиція
по такій ціні !
Відповісти
Справді ціни дуже низькі. Коли передзвонила до них у відділ продажу переконалась у достовірності 6 900грн за кв.м., але як з'ясувалось таких квартир дуже обмаль, та й якщо глянути на місце самої забудови - будівництво на такому схилі, це ж який має бути фундамент і скільки ж потрібно буде забити сваїв, щоб в нашому дощовому регіоні будинок не давав значної осадки. Так, раджу всім задуматися про безпеку і довговічність такого житла перше ніж спокушатися на низьку ціну.
Відповісти
На сьогоднішній день схил для забудови це не є проблема. Проводиться геодезія земділянки і вирішується пезбосередньо, який фундамент буде під забудовою. Окрім того на сьогоднішній день технології будівництва досягли такого рівня, що можна будувати і не перейматися за осад будинку. Ми прогресуємо а не регресуємо!
Відповісти
Останні новини
Кращі подорожі з Tours & Tickets*
22 червень, 2015, 18:52
Житловий комплекс forRest пропонує квартири європейської якості за найнижчими цінами в Луцьку. ФОТО*
22 червень, 2015, 18:15