У Мінську вчора говорили про вибори та особливий статус Донбасу

У Мінську вчора говорили про вибори та особливий статус Донбасу
Переговори Тристоронньої контактної групи у Мінську були непростими і конкретних результатів немає. Про це заявила Хайді Тальявіні, представниця ОБСЄ, яка складає свої повноваження.

Пише Gazeta.

"Під час засідання підгрупи з питань політики обговорювали теми виборів та особливого статусу Донбасу. Економічна ж підгрупа з'ясовувала, як відновити інфраструктуру регіону та виплачувати пенсії", - розповіла Тальявіні.

Австрійський дипломат Мартін Сайдік, який став новим представником ОБСЄ у складі тристоронньої групи та замінить у ній Тальявіні, теж був присутній у Мінську. За його словами, усі сторони надалі сумлінно працюватимуть у липні та серпні.

Після завершення засідання в тристоронньому форматі до другого етапу запросили представників так званих "ДНР" і "ЛНР". Учасники переговорного процесу вислухали доповіді представників ОБСЄ у підгрупах з політичних, гуманітарних та економічних питань.

Усі засідання тривали у закритому від преси режимі.

Нагадаємо, в Мінську вчора, проходила зустріч тристоронньої контактної групи. В її рамках проходила робота чотирьох підгруп: гуманітарної, безпекової, політичної і соціально-економічної. Як повідомила депутат Ірина Геращенко, протягом сьогоднішньої більш як чотиригодинної зустрічі були обговорені питання пошуку Червоним Хрестом зниклих безвісти на Донбасі, українських бранців у тюрмах РФ і 31-й "гумконвой".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і не буде! Отара баранів править бал....
Відповісти
Останні новини
У Мінську вчора говорили про вибори та особливий статус Донбасу
24 червень, 2015, 04:43