В центрі Луцька жителі будинку в квартирах не мають вбиралень

В центрі Луцька жителі будинку в квартирах не мають вбиралень
Жителі будинку на Волі, 70 мусять ходити в туалет, який знаходиться на вулиці, бо в будинку він відсутній.

Про це стало відомо на 75-й сесії міської ради. Зокрема депутат Павло Данильчук запевнив, що це ганьба, що фактично в центрі міста біля держадміністрації, люди змушені ходити у вбиральню, яка знаходиться на вулиці.

«Будинок на проспекті Волі, 70 - це будинок, де туалет знаходиться просто на вулиці. Це ганьба, що біля держадміністрації люди ходять в туалет на вулиці», - мовив Павло Данильчук.

В свою чергу, депутат Луцької міської ради Артур Василевський сказав, що «там є декілька приватних квартир, які погодились, щоб в їхніх квартирах переобладнали частину приміщення під вбиральню".

Натомість міський голова Микола Романюк запевнив, що для людей була пропозиція, щоб в одній з квартир облаштувати душ і вбиральню, однак люди не хочуть йти на поступки, адже там всі квартири – приватні.

«Там всі квартири приватні, і вже була пропозиція в одній з квартир облаштувати вбиральню і душ, але ніхто не хоче поступатися, а тому вихід єдиний - лише облаштувати нормальну вбиральню на дворі», - мовив Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Квартири приватніб а на вбиральню жаба душить. Жлоби
волинські.
Відповісти
все життя до вітру ходили
а тепер кабінет Вітра поряд
і шо?
Відповісти
Вітра у відставку. буде значно легше:-)
Відповісти
Це питання озвучив депутат Плісецький,а не Данильчук,чим ви там на сесії журналісти слухаєте?Вже не вперше помічаю такі елементарні помилки
Відповісти
Роззуйте очі!!!! Де тут пише що це озвучив Данильчук????? Тут написано слова які НАЛЕЖАТЬ ЙОМУ!!!!!!!!читайте уважніше і ваша карма стане чистішою))))))і зір покращиться
Відповісти
Достойний комент "адекватної" людини Пафф А що стосується приналежності слів,то якраз і малось на увазі,що слова належать не Данильчуку.
Відповісти
на сайті Луцької міськради буде опубліковано відео з сесії, то ви побачите, шановна, що саме ці слова, згадані в тексті належать Данильчуку, ПИТАННЯ, ПРОЕКТ РІШЕННЯ може підняв Плісецький, а коментарі, зазначені в публікації виголошува пан Данильчук!
Відповісти
Останні новини
В центрі Луцька жителі будинку в квартирах не мають вбиралень
24 червень, 2015, 11:03