Небезпечний будинок у місті Луцьку

Небезпечний будинок у місті Луцьку
Будинок з годинником, що знаходиться на вулиці Лесі Українки, облицьований аварійною плиткою, яка нещодавно ледь не вбила людину.

Про це стало відомо 24 червня на 75-й сесії Луцької міської ради.

Будинок, який знаходиться на вулиці Лесі Українки відомий лучанам тим, що там є циферблат, який показує час і температуру повітря. Однак, цей будинок є проблемним в тому плані, що він облицьований аварійною плиткою, яка становить небезпеку як для мешканців, так і для випадкових перехожих. Зокрема, депутат Луцької міської ради Павло Данильчук повідомив, що нещодавно через цю аварійну плитку ледь не загинула людина.

«Ця аварійна плитка була частково знесена, однак не повністю. До мене дзвонили і казали, що ця плитка недавно ледь не вбила людину», - мовив Павло Данильчук.

На аварійній плитці проблеми цього будинку не закінчуються, адже там, де вона була знесена раніше, почали цвісти квартири.

Мер міста Микола Романюк зазначив, що дійсно ситуація непроста, проте люди не хочуть погоджуватись на те, що їм пропонували.

«Там ситуація непроста: ми і сітки над входом робили, щоб "не дай Бог", ця сітка не впала. Але люди не хочуть ні на що погоджуватись. Тим більше, що всі помешкання там приватні. Цей будинок треба робити. Можливо мешканці погодяться зробити його на умовах співфінансування»,- сказав Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там капличка стояла могілки були якось мертві мстять
Відповісти
это в каком году? пивнушку помню, а часовенку нет
Відповісти
не Бідзіля проектував?
Відповісти