Перекриття проспекту Волі на вихідні: думка лучан. ВІДЕО

Перекриття проспекту Волі на вихідні: думка лучан. ВІДЕО
У Києві на вихідні роблять пішохідним Хрещатик, у Львові - центр міста.

Жителі та гості Києва в ці дні мають змогу пройтися пішки та оглянути місцеві пам'ятки.

Львів'яни також позитивно відгукуються про такі заходи, адже це робить відпочинок комфортнішим.

А як би відреагували лучани на перекриття проспекту Волі на вихідні - дивіться у відеосюжеті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молода симпатична дівчина в інтервю дуже правильно сказала що Луцьк це не Київ..і в центрі дійсно немає на що особо дивитись щоб аж ходити проїзжою частиною.....а тому чуваку львівянину хочу сказати що у Луцьку на пр.Волі тротуари набагато ширші як у Львові..і пройтись центром міста Луцька можна без проблем.....тому питання закриття на вихідні проспекту Волі не варто навіть піднімати...
Відповісти
то віка рощіна
Відповісти
Цейво, молодьож не розбирається
Првильно мiркують перекривати Волю
А як з гостiв увечерi йдеш? Тодi чим ширше вулиця тим краще.
Відповісти
Дуже хороша думка перекрити на вихідні дорогу, можна спокійно гуляти з дітлахами, розважатися, дійсно проводити якісь заходи, типу парадів і т.д.)Було б чудово)а на рахунок доїзду,то це не проблема,там невелика частина дороги, аби робити з цього проблемс))))
Відповісти
Шо тобі добре, власне? З каляскою лазити немає де? Місця мало? І так дороги жахливі, так ще намотуй кола шоб додому доїхати... Ви колись бачили шоб в Луцьку було так людно, шо аж тротуару брак? А фраза "розважатися, проводити паради" то як? Бігати-пригати по проїзджій частині? Дістали, матусі
П.с. Йди краще по велодоріжці продефілюй
Відповісти
По-перше, я не матуся і взагалі немаю своїх дітей,по-друге, я висловила свою думку, яку підтримують більшість людей на відміну від твоєї!П.С.закрий свій паршивий рот!
Відповісти
Такі як ти тебе й підтримують. По тексту першого коментаря з купою дурненьких смайликів видно шо ума палата да ключ потерян. Тобі проблем з доїздом не буде - будуть вони мені й купі моїх сусідів. Дістали, лазити їм немає де, дорогу вже перекривай...
Відповісти
а в нас чим тупиша идея тим бильше у неи прихильникив
Відповісти
пустити весь транспорт навкруг Луцька! Скільки того міста...
Відповісти
Я проти ! Як дістатись стареньким наприклад які проживають на проспекті Волі??? для них завжди зручно сісти на тролейбус і проїхатись безкоштовно 2-3 зупинки а не йти пішки.В нас широкі тротуари яких вистачає для того щоб дивитись на історичні пам'яткі!
Відповісти
з якою метою перекривати????????????
Відповісти
Я категорично проти перекривання проспекту Волі. Це дійсно єдина транспортна артерія, яка забезпечує сполучення усіх районів міста. До організації відпочинку лучан у вихідні дні слід поставитися концептуально - потрібно розробити цілий комплекс заходів, адже Луцьк єдине місто в Україні, де старе місто не залучене до культурно-розважальної інфраструктури. Пригадайте такі міста як Львів, Ужгород, Тернопіль, Краків, Холм, Люблін та ін. , де старе середмістя - це місце , де відбуваються концерти, фестивалі, ярмарки та ін. Це місце, яке насичене різноманітними крамничками,кафешками, кав'ярнями, музеями та ін. Це місце, де престижно жити... У нас же це місце, яке населене бомжами, циганами, алкоголіками. Це місце, яке "вимирає" після заходу сонця, бо там "оживає" щось чи хтось інший. Поодинокі екскурсії погоди не роблять. То можливо варто було б щось змінити, щоб перемістити дозвілля містян до старого міста? Зацікавити підприємців, надати якісь преференції творчій молоді, ще щось.. Пішохідної зони там предостатньо, включаючи до неї і вул. Лесі Українки. І це буде функціонувати щодя, а не тільки у вихідні і свята. Найпростіший спосіб - перекрити пр. Волі і відзвітувати про те, що щось зроблено для відпочинку лучан, а ось вдихнути нове життя у старе місто потрібно попрацювати так, щоб це стало нашою гордістю, улюбленим місцем відпочинку і туристичним об'єктом! Бажаю успіхів!
Відповісти
Я тільки за, але за однієї умови: перекриття вулиці повинне бути тематичне і цікаве. Просто перекривати - необхідності немає. Одним з прикладів був у свій час "Проспект розваг". Це було цікаво і для свого часу доволі непогано.
Відповісти
думка SUPER!
Відповісти
Я за! Повітря буде чистіше і легше буде прогулятися
Відповісти
і де ви такі понабирались?
Відповісти
Це брєд, в нас народ ітак не погано гуляє, по тротуарам, навіщо ці понти. А маршутчики і так їздити не вміють, кудою вони об'їжджати будуть - через односторонню вулицю С.Бандери? чи через вузеньку Глушець??? Нема сенсу - Луцьк - НЕ Львів, і НЕ КИЇВ.
Відповісти
в центрі Луцька на майдані і без перекриття можна насолодитися чудовим фонтаном і темними хатинками мо хай лучани принесуть хто які має собачі будки бо міськраді байдуже в якому стані центр міста міськрада лише вдає і бравадно заявляє як вона прагне перетворити Луцьк на туристичне місто то може пан мер хай забере собі під браму ці чудові будиночки, шкода що він цього не прочитає!!!! Цікаво Лучани а вам подобається облаштування центру??????
Відповісти
100% підтримую Вас! Центральний майдан просто у жахливому стані! Я не знаю хто проектував ці МАФи, але бракує слів для обурення. А т.зв фонтан - це пам'ятник безгосподарності і недолугості наших міських чиновників. Краще б його зовсім знесли, або засипали землею і зробили газон, адже зелені зони у Луцьку катастрофічно зменшуються чи й зовсім зникають. Колись на місці Театрального майдану був ботанічний парк, який став жертвою будівництва театру, що нині простоює напівпорожнім. Мене ще дивує те, що наші чиновники часто бувають за кордоном як у службових, так і приватних справах. Невже чужтй досвід нічому не вчить? Невже вони такі несприйнятливі до чужих ідей та надбань. Здавалося б що може бути простіше: не можеш народити ідею сам - зроби так. як у сусіда!
Відповісти
100% не підтримую спочатку продумайте кудою нам (маршрутникам) обїзджати той малий участок як тут висказуються,по С.Бандери? на якій в той час коли цей відрізок перекривають та там повно ваших же автомобілів (найбільше тут кричащих),що можете пройтися від Шопена до ЦУМа Аце все створює затори,не встигаєш по графіку,приходиться доганяти втрачений час,так і стаються ДТП!
Відповісти
Останні новини
Перекриття проспекту Волі на вихідні: думка лучан. ВІДЕО
24 червень, 2015, 14:00